بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم حتما دیده که میگه ،نه نمیرم لیزر من هرجوریم باید همونجوری دوسم داشته باشه این حرفا یعنی چی
قبول دارم، هر جور هستی اونجور باید پسند کنه، ولی بعضیا نمیفهمن، میخای چیکار کنی، دنیا پر از هزاران انسان که خودشون رو هزار مدل میرسن، مرد جماعت هم وسوسه میشه،
اره رفتم و خیلی فرق کرد برام،تجربه ی خیلی خوبی بود برو به خودت هم اعتماد به نفس میده
نیم ساعت پیش اومد به پام افتاد که شوخی کردم نمیدونستم انقد بهت بر میخوره و فلانی بهمانی تو همه چیت عالیه از سرمم زیادی.اینجوری گفت که خرم کنه یعنی؟ من خیلی حساسم این حرفشو تا عمر دارم یادم نمیره،منم بهش گفتم منم از بعضی از جاهای تو خوشم نمیاد ولی دلیل نداره به روت بیارم که حرمتارو بشکنم،
عزیزم سخت نگیر . زندگیتو با این چیزها خراب نکن . منم شوهرم هزار تا حرف میزنه . بی خیال به فکر جبران ...
آخه عزیزم با یه لحنه بدی گفت اون موقع اعتماد بنفسم اومد ۱۰۰- 🥲🥲 منم تلافیشو در آوردم موقع آشتی انقد از اونجاش گفتم،با خاک یکسان کردم ،شوهرم شبکاره،زنگ زده میگه شده کلیه مو میفروشم که اونجامو درست کنم