بعد از کلی قسم و قرآن ک نکردم حالا شماره دختره رو از گوشیش پیدا کردم. خودش میگ ارتباط بینشون نیست ولی داشت خودشو جر میداد ک ب دختره پیام ندم ب نظرتون چکار کنم. من اصلا نمیخواستم با دختره ارتباط بگیرم. اما اصرار های این رفته رو مخم ک چی بینشون گذشته ک انقدر اصرار داره ب دختره پیام ندم
اونم تا اونجایی که شنیدم اگه اشتباه نشنیده باشم اسکرینشات و اینا معتبر نیست پس سعی کن اساماس باشه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ک چی بشه بزنگب بهش...کرم از شوهرته وگرنه اگه، مرد باشه هیچکی بجز تو بقلبش نفوذ نمیکنه...داداشم با زنش و خانواده دوست زنش میرن تفریح...بعد۲روز داداشم ب زنش میگه ک جداشیم ازشون بریم ...خلاصه زنش ب اصرار راضی میشه...نگو دوست زنش تو سفر ب داداشم یه پیامی میده...و داداشم درجوابش میگه ک دفعه دیگه دور و بر خانوادم پیدا بشین جرتون میدم...
الان جدا به این مرد فکر میکنی هنوز؟ تو با این اوضاعی که داری فکر کنم اونایی هستی که اگه الان بهت بگی ...
واقعا فکر کردنم نداره وقتی رفته شمال با ی دختر مشخصه چیکار کردن دیگ این زندگی ارزش واستادن نداره ک بخواد عمر خودشو هدر بده کنار ی آدم اشتباه ک قدر و لیاقتشو نمیدونه