2777
2789
عنوان

کسی پول داده ب دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 76 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه جدی ؟ همه جا میگه ینی؟ ب نظرت راسته جادو ؟ این جادوهای سیاه ک باهاش کسی رو میکشن یکی خیلیییی آزار ...

هیچ کاری نکن، صبر کن و بسپار به خدا. 

جادو این جیزا شرک به خداس ک بدترش برمیکرده به زندکی ادم. 

به حرف اینام گوش نکن، بعدش ارامش ازت گرفته میشه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

یکیو که نمیکشن اما من گرفتم ازم دورشه و خودش عذاب بکشه

خب تاثیر داشت ؟؟ چقد پول دادی

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

بیشتر ببینید
هیچ کاری نکن، صبر کن و بسپار به خدا. جادو این جیزا شرک به خداس ک بدترش برمیکرده به زندکی ادم. به حرف ...

آرامشی نیست خشگلم 

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

بیشتر ببینید
آرامشی نیست خشگلم

اون بیشرف برام نداشته هیچ آرامشی 

تا نمیره وضعم همینه کاش اذیتاش کم بشن

بیشتر ببینید