2777
2789
عنوان

کسی پول داده ب دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 76 پست
میدونم الان ناراحتی حسی که من پارسال داشتم اما بقران ی ماه بعدش چنان زندگی من سخت شد که تو عمرم فکرش ...

عزیزم خیلی سخته زندگیم جوری ک مدام اشکم میاد حالم خیلی بده بدتر نمیشه از این کدهست .آبرویی برام نمونده

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بیشتر ببینید
اگه به دعا اعتقاد داری خودت برا خودت بنویس ،چون دعانویس با کلی مشکل و افکار مزخرف برات می‌نویسه و جر ...

خودم ی بار کردم تاثیری نداشته 

میگم شاید اینا موکلی دارن برا اونه ک میشع

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به خدا نزدیک شو ، از خودش کمک بگیر ، همه اینا الکیه ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

عزیزم خیلی سخته زندگیم جوری ک مدام اشکم میاد حالم خیلی بده بدتر نمیشه از این کدهست .آبرویی برام نمون ...

برای دفع دشمنت هر روز ۲۱ بار سوره فیل بخون و بگو خداشرش ب خودش بذگرده

سخت محتاج دعای شمام 🥺 سال ۱۴۰۳ یعنی حاجت روا میشم؟!!لطفا برای گشایش بختم ی صلوات بفرستید انشالله شمام حاجت رواشین💫🙏🌹

خواهشا هر مشکلی داری فقط سمت دعانویس نرو برو سمت خدا و قران

برای رفع مزاحمت 510 مرتبه صلوات مخصوص حضرت فاطمه الزهرا س رو تو یک جلسه بخون با وضو رو به قبله

توکل بر خدایت کن

به خدا نزدیک شو ، از خودش کمک بگیر ، همه اینا الکیه ...

عزیزم هر دعایی بگی کردم بی فایده همه چی ،هر نفرینی ، ن تنها من باشم کسی ک آسیب دیده ازش 

خیلی های دیگرم اذیت می‌کنه اونا بهتر از من از لحاظ ایمان 

چرا بلایی سرش نمیاد🥲

بیشتر ببینید
برای دفع دشمنت هر روز ۲۱ بار سوره فیل بخون و بگو خداشرش ب خودش بذگرده

اینا رو خوندم سخت تر از اینام هر چی بگی هر دعایی 

نمیدونم چکارش کنم 

بعضی وقتا میگم برم ی جوری بکشمش 

بیشتر ببینید

استارتر یا دارن توی تاپیکتون تبلیغ دعانویس می کنن یا تبلیغ برای فروش حرز ❗️❗️❗️❗️

این جا توی نی نی سایت کلا تبلیغه. این جا اصلا به کسی اعتماد نکنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
اینا رو خوندم سخت تر از اینام هر چی بگی هر دعایی نمیدونم چکارش کنم بعضی وقتا میگم برم ی جوری بکشمش

نه اصلا چنین فکرایی ب ذهنت خطور نکنه. بهت درخواست دوستی دادم خواستی بهت میگم اما عواقبش پای خودت

سخت محتاج دعای شمام 🥺 سال ۱۴۰۳ یعنی حاجت روا میشم؟!!لطفا برای گشایش بختم ی صلوات بفرستید انشالله شمام حاجت رواشین💫🙏🌹
خودم ی بار کردم تاثیری نداشته میگم شاید اینا موکلی دارن برا اونه ک میشع

رو تلقین خودت کار کن تا نتیجه بگیری

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
بیشتر ببینید
عزیزم هر دعایی بگی کردم بی فایده همه چی ،هر نفرینی ، ن تنها من باشم کسی ک آسیب دیده ازش خیلی های دیگ ...

اینطوری فقط خودت اذیت میشی و آرامش نداری ، رها کن و اصلا به این موضوع فکر نکن ، مطمئن باش به موقعش خدا خودش دست به کار میشه ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

سمت دعانویس به هیچ عنوان نرید

دعانویس میتونست کاری کنه اول برای خودش میکرد

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

جادو ب نظرتون راسته ؟ 

این طلسم هایی که مینویسن؟

بیشتر ببینید
اینطوری فقط خودت اذیت میشی و آرامش نداری ، رها کن و اصلا به این موضوع فکر نکن ، مطمئن باش به موقعش خ ...

عزیزم اون اذیتم می‌کنه اگه زورم میرسید خودم ی کاری برای خود بدبختم میکردم 🥺

جوری شده ب هر چیزی میخام متوسل بشم

بیشتر ببینید
جادو ب نظرتون راسته ؟ این طلسم هایی که مینویسن؟

استارتر فقط یک مورد دیگه:

من خیلی توی تاپیک ها ۲ تا کاربر   خواهرشوهرتون۱۳۸۳ و _maleka_   رو دیدم که دارن تبلیغ برای فروش حرز می کنن.

هرکس هم میگه تبلیغ نمی کنه به من بگین من میام لینک اون پست های تبلیغی شون رو میدم.

خواهشا این جا به هیچ کاربری اعتماد نکنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید