2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه داداش دارم نه خواهر شوهر ولی مادر شوهرم ناراحت میشه اگه نگین البته خیلی وقتام نگفتیم بهشون حتی توراه بودیم زنگ زدن شوهرم دروغ گفته سرکارم   تازه مادرشوهرم توقع داره میخوای حرکت کنیم زنگ یا پیام بدیم رسیدیمم همینطور زنگ یا پیام بدیم من مامانم شمال زندگی می‌کنه خیلی پیش میاد بیایم شمال بعدش ناراحت میشه که چرا بهم خبر ندادین رسیدین یا توراه زنگ میزنه موقع برگشت چرا دیر حرکت کردین  یه بارم زنگ زد به من که چرا دیر راه افتادین همش نگه میدارین دقیقه آخر راه میفتین صبح محمد میخواد بره سرکار منم تلفن روش قطع کردم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

نه. چرا ناراحت بشم. دلشون میخواد خودشون تنها باشن.

یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته. مادرم خیلی سعی کرد که من رو سقط کنه. انواع قرص رو میخورد ، با مشت توی شکمش میزد، از چهارچوب در آویزون میشد. ولی من با قرص ها و مشت های زده شده توی شکم و آویزون شدن مبارزه کردم و همون شکم رو شکافتم و به صورت سزارین بیرون اومدم.

بیشتر ببینید
عزیزم من عروسم که نگفتم 🤪🤪🤪

😂😂😂😂😂😂😂😂پس خوب کاری کردی دورت بگردم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

من وخاهر برادرم خیلی بهم نزدیکیم و معمولا برنامه سفر همدیگه رو میدونیم. البته کسی وظیفه ام نداره به ...

من عجله ای داشتم وسایل جمع میکردم برادرش باید میگفت 

چقدر رو مخ هستن خدا صبرت بده

خیلی می‌دونی کلا دوست ندارن من سالی یه بارم بیام خونه بابام  تازه فکر نکنی نزدیکشونیما نه دوساعت خونهامون فاصله داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

کاش اون عروسایی که میرن سفر چیزی نمیگن وقتی بچشونو کسی نیست نگه داره هم به ما نمیگفتن یا وقتی بچشون عطسه میکنه به من خواهرشوهر و داماد هم مربوط نبود. وقت سرم و مریضی و سقط و مهمونی هم  مارو خبر نمیکردن خیلی خوب میشد ما ام کاملااااا راضی بودیم 🥰