2777
2789
خب باید فرهنگ سازی بشه قبلش اعلام کنن بابت مهمونی کسی چیزی نیاره .آخه مگه معاملس ؟ من ناهار میدم هرک ...

دفیقا میگن هدیه قبول میکنه هرکی ولیمه نده یا بار اولش نباشه میگه چیزی ندین

هعی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوستان من یادمه بچه که بودم حتی یه نفر یخچالم میخرید بقیه فامیل براش هدیه میبردن

بالاخره دست خالی نمیشه رفت دیدن حاجی که باید چیزی برد 

شیرینی وشکلات هم همه بیارن به چه درد صاحب مجلس میخوره؟!

پول بهتره

پول همون شیرینی وآدم میده

از همه مردهای جهان به جز پدرم بیزارم حق همیشه با خانوماست چاکر خانم های بادرک وفهم🤭

عزیزم شاید براتون عجیب باشه اما چطوری واسه عروسی دعوت میشین و هدیه میبرین ؟؟؟چون میگن یکم از هزینه ه ...

آخه عروسی فرق داره .کمک به اول زندگی عروس داماده .سفره ی حج رو مجبور نیستن برگزار کنن !!!

لایک نکنید .توروخدا 
من داییم دیابت داره و قلبشم عمل کرده بود واقعا دستش خالی بود چون از کار افتاده شده بود گفتیم عیادت چ ...

خیلی کار درستی کردید 

بهشون کمک میشه و کاربردی هم هست 

نمیدونم چرا کسی که نیاز داره ناراحت میشه؟!! 

یه خانم و اقای مسن تو همسایگی دایی همسرم هستن اون خانمش فرستاده یه کیسه برنج و .. براشون برده در خونه 

خانم مسن تحویل گرفته 

بعدا فکراش کرده زنگ زده مادر داییه که اینچکاریه ناراحت شدم مگه نداریم بیا ببین خونم پره من پس میارم و ...

اما هیچ وقت پس نیاورده😑

واقعا این رفتار درک نمیکنم 

آخه عروسی فرق داره .کمک به اول زندگی عروس داماده .سفره ی حج رو مجبور نیستن برگزار کنن !!!

عزیزم عروسی کجا کمک میشه نهایت خرج عروسی در میاد اگه کادوی مناسب بدن 

بعضی ها که چند نفری میرن اما کادوشون پول شام یه نفر هم نمیشه

خب همین دیگه حالا حساب کن هیچی هم ندن .

همکارم عروسی خواهرش همکارا رو دعوت کرد چون جو صمیمی بودیم 

بعد مدیر دفترمون خانمه برذاشته خانواده شوهرش و خانواده خودش رو همههههه رو دوتا ماشین و یه موتور شده بودن رفته بودن 😄😄

بعد کادوش حالا به اون زمان پنجاه هزارتومن 

یعنی اشک دوستم در اومده بود این چکاری بود انجام داد این همه ادم بدون دعوت اورده بود و تازه انقدر کادو داد .

فکر کن برای یه زوج کارت بدی 

خودش و شوهرش و خانواده دو طرفشون برداره ببره و کادو هم نده😮😮

همکارم عروسی خواهرش همکارا رو دعوت کرد چون جو صمیمی بودیم بعد مدیر دفترمون خانمه برذاشته خانواده شوه ...

من مورد اینجوری شنیده بودم طرف رفته بود ۱۵ تاازفامیلاشو هم آورده بود و کادو نداده بودن ازون جا که خانم زرنگی بود احتمال دادن که کادو هارو گرفته از اون چند نفر ولی جای اینکه بده به عروس و داماد گذاشته جیب خودش

لایک نکنید .توروخدا