2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم فکر نمی‌کردم.مامانم میگه شیرینی زیاد میارن به دردش نمیخوره. پول بدیم بهتره

خوب میگه 

چیه هی همه شیرینی میارن برای همه چی

من همیشه به مامانم اینا و همسرم گفتم شیرینی برای کسی نگیرید میوه خیلی بهتره یا یه وسیله کاربردی یا نهایت پول که خودش هرچی دوست داره بگیره 

یه بارم یجا رفتیم من زودتر رفته بودم همسرم مرغ گرفته بود اول برام عجیب بود 

ولی خوشم اومد 

دیدم صاحبخونه هم خوشش اومده 

دیگه اینم رفت تو گزینه هام😄😄

خوب میگه چیه هی همه شیرینی میارن برای همه چیمن همیشه به مامانم اینا و همسرم گفتم شیرینی برای کسی نگی ...

من داییم دیابت داره و قلبشم عمل کرده بود واقعا دستش خالی بود چون از کار افتاده شده بود 

گفتیم عیادت چهارتا آبمیوه بگیریم میشه ۵۰۰ ک دیابت داره نمیتونه بخوره 

من یک حلب روغن گرفتم 

خواهرم گفت پس من قند میگیرم 

مامانم برنج خرید 

داداشامم پول گذاشتن گوشت و مرغ خریدن 😂😂😂

اولش داییم ناراحت شده بود اما بعدش خانمش گفته بود بخدا بهترین کار بوده خواهرت اینا کردن 

کل یخچال پر شده از آبمیوه ک ب درد نمیخوره باید بدم ب بچه های فامیل حداقل اینا رو میشه بخوریم

آخه گل دردی دوا نمیکنه.مامان میگه پول بدیم مخارج شون سبک بشه و یجورایی ثوابی از زیارت ببریم

قرار نیس ما درد زیارت رفته هارو دوا کنیم عزیزم 

کسی ک اینجور زیارتا میره هزینشو داشته و اتفاقا هزینه ی پذیراییم داره...

معمولا گل میبرن که یه خوشامدگویی بشه...

من برا سوغاتی نمی‌گم. آخه شام میدن گفتم هدیه ای بدم.از طرفی در حال ساختمان سازی هم هستن مامان میگه ی ...

آهان پس میخوان شام بدن همون پول ببرین بهتره، مثلا اگه ۲ نفرین بین ۵۰۰ تا یه تومن کافیه