2777
2789
عنوان

آفتاب سوختگی کودک

115 بازدید | 19 پست

درود به دوستان

امسال ما رفتیم قشم . بچه یکسال و نیم دارم. زیر آفتاب پوستش قرمز و تیره شد. قرمزی برطرف شده ولی رنگ پوستش نسبت به قبل تیره تره. آیا کسی تجربه داشته و رنگ پوست برمیگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره پوست میندازه و بعد به حالت عادی برمیگرده

شما تجربه داشتید. بدجور عذاب وجدان گرفتم. همه اش میگم نباید اونموقع می‌بردم تو آفتاب. کاش کلاه و ضد آفتاب استفاده کرده بودم. دارم دیونه میشم. پوست به اون خوبی تیره شده

شما تجربه داشتید. بدجور عذاب وجدان گرفتم. همه اش میگم نباید اونموقع می‌بردم تو آفتاب. کاش کلاه و ضد ...

اره عزیزم پسر منم چندروز پیش بوشهر همینجوری شد 

سرشونه و بازوهاش کلا سوخت و قرمز شد 

الان تیره شده و داره پوست پوست میشه

مرتب براش چرب میکنم 

نگران نباش میره عزیزم

فقط میخوای لباس تنش کنی با احتیاط بکن ، شاید پوستش سوزش داشته باشه اذیت نشه

ای همه دار و ندارِ دلِ غمدیده‌ی مَن ، باش با مَن که تو آغازی و پایانِ منی :)  🤍

اره عزیزم پسر منم چندروز پیش بوشهر همینجوری شد سرشونه و بازوهاش کلا سوخت و قرمز شد الان تیره شده و د ...

قرمزی پوستش برطرف شده. فقط صورت و گردن و دستاش بوده. پوسته پوسته هم نشه . فقط رو بینی که اونم زود خوب شد.فقط تیره گی صورت و دستاش داره دیونه ام میکنه

قرمزی پوستش برطرف شده. فقط صورت و گردن و دستاش بوده. پوسته پوسته هم نشه . فقط رو بینی که اونم زود خو ...

میره به مرور زمان عزیزم مطمئن باش

بچه شما قبلا هم افتاب سوختگی داشته. چطور صورتش چیزی نشده . ضدآفتاب زدید؟؟

ضد افتاب زدم عزیزم

کلاه نقاب دار هم مرتب سرش بود ، بقیه مواقع هم ک تو اب بود کلا

میره به مرور زمان عزیزم مطمئن باش

خدا کنه بدجور عذاب وجدان دارم. من که همیشه مراقب بودم. بردمش تو آفتاب آتیش . در واقع شوهرم کمی بیخیال بود.و هی میگفت چیزی نیست. وگرنه خودم از صبح هی میگفتم بچه سوخت

افرین به شما. من اشتباه کردم.

اصلا ناراحت نباش برطرف میشه عزیزم

انشالله دفعه های بعد ضدافتاب کودک براش بخر و بزن

اصلا ناراحت نباش برطرف میشه عزیزمانشالله دفعه های بعد ضدافتاب کودک براش بخر و بزن

چه ضدآفتابی شما زدید. من چون نمیدونستم چی بزنم. میترسیدم بگیرم و بزنم. قبلا بوشهر و جنوب رفته بودیم. اینجوری نشد