2777
2789

بعد از ۴ سال هنوزم دلم هنوزم خیلی هوای پدرم رو میکنه

خیلی ارزو داشت واسه دبیرستانم ، حیف که هیچوقت دبیرستانی شدنمو ندید.

انقد دوست دارم برگرده ، سرمو بذارم رو شونه‌هاش و با تمام وجودم گریه کنم. بهش بگم وقتی که دختر کوچولوها رو میبینم که دستای باباهاشونو گرفتن ، چجوری دلتنگش میشم ، چجوری صدای شکستن قلبمو میشنوم

، میخوام مثل بچگیام با انگشتام بشمارم چند روز دیگه بابایی از ماموریت بر میگرده؟ و شب از ذوق اومدنش خوابم نبره.

پس چرا نمیاد دیگه💔

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این حرف فقط برای کسایی درسته که اون طرف رو ار تمام قلب دوست نداشتن برای کسایی که اون طرف تمام زندگیشون بوده هیچ وقت خاک سرد نمیشه ..

درکت میکنم عزیزم منم الان ۳ ساله که توی این حالم 

ماهی او  :) ...   دلتنگ او ...   
عزیزم خاک سرد نیس داغم تازه س همیشه فقط مشکلای زیاد پیش رو باعث میشه گاهی یکم فراموش بشه همین

چرا من هیچوقت فراموشش نمیکنم. هر چالشی سر راهم قرار میگیره ، دوباره زخم نبودنش سر باز میکنه🫠

عزیزم درکت میکنم

منم چهار ماه پدرم فوت شده افسردگی گرفتم حالم انقد بده که تو  تعطیلات حتی پامو از اتاقم بیرون نزاشتم

خیلی دلم گرفته 

خیلی سخته و گذر زمان بیشتر آدما از پا در میاره

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن  
همیشه کناره مطمئنم باباها دختراشونو رها نمکنن

بابای من روزای اخر خیلی نگران بود ، همش قایمکی به مامانم میگفت پریناز بعد از من چی میشه و اشک میریخت. ولی اخرش رهام کرد و رفت.

خیلی وقته توی خوابام نمیبینمش.

هرچی میگذره دردش کمتر میشه..

نشد ، هر چی میگذره بیشتر باورم میشه و سنگین‌تر میشه دردش💔