2777
2789
عنوان

کنکور دارم هیچی نخوندم موندم رلم جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 86 پست
من کنکور ریاضی دادم رتبم 184 کشوری شد الان مهندسی حرفه ای مکانیک میخونم دانشگاه امیرکبیر ترم 5

وااااو چقدرررر عالی

چه سالی کنکور دادید؟ صفر بودید؟

واقعا ادمایی مثل شما خیلی بااراده و تلاشگر هستن

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقد اسرار کرد تا قبول کردم):

ببخشید من اشتباهی جواب کامتتو دادم

فکر کردم یه تاپیک دیگس

پاکش کردم

اصرار چیه دختر

مگه از خودت اختیار نداری

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید
وااااو چقدرررر عالیچه سالی کنکور دادید؟ صفر بودید؟واقعا ادمایی مثل شما خیلی بااراده و تلاشگر هستن

من سال 1400 کنکور دادم بله صفر بودم و خودمم انگیزه و پشت کار نداشتم مهم اینه ک شما با خودتون کنار بیاین و از ته دل بخواید چیزی 

من تو اون 3 ماه از تفریح و مسافرتمم نزدم ولی درسای ضریب بالا رو خوندم ولی نه خوندن سطحی

تا یه مبحث رو کامل یاد نمیگرفتم ول نمیکردم کلا هم 3 تا کتاب تست داشتم

15 سالگی رل داشتم کات کردم برام درس عبرت شد هیچوقت وقتمو برای نر نزارم و تو سوال کنکور اصلا وارد رابطه نشم و واقعا ارامش روان مهم تره الان کل روان تو درگیر اونه ن درست ولش کن وقت واسه اینا هس نزار این روزا بره وقت نمیمونه 

ب عنم