2777
2789

منم پدر و مادرم معمولین

من خوشگل تر شدم

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم خیلی خوشکلم😂همسرم خیلی خوشتیپ 

پسرم از خدابیامرز همسر اولم هست ماشاالله خیلی جذابه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید

من معمولی ام

متاسفانه حسرتش موند بچه داشته باشم و چهره ش ببینم💔

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر و یکبار شقاق رو به یاری خدا شکست دادم و در حال حاضر دارم با هموروئید میجنگم و میدونم خدا رحیم است و سلامتیم بدست میارم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد. وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی ۵۶کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش

بیشتر ببینید

مامانم خوشگله من معمولیمم

میشه برای عاقبت به خیریم یه صلوات بفرستی لطفا ممنون🙂 کاربری دست دو نفر نیست اما گاهی مسله ‌‌‌یا مشکل یه شخصی رو تاپیک میزنم ‌‌دربارش و نظرات شما رو تک تک براش میخونم

پدر و مادرم معمولی....خودم تو چشمم خیلی

البته تا حالا ب دردم نخورد این زیبایی

بیشتر مایه دردسر 

دلم میخواد دخترم معمولی باشه ولی خوشبخت 

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

بیشتر ببینید

تعریف از خود نباشه من خودم خوشگلم پسر کوچیکم ب خودم رفته بقیه میبینن میگن پسر کوچیکه خوشگله ب خودت رفته

البته شوهر و پسر اولم معمولی هستن

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️