2777
2789
عنوان

کالابرگ چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر کنم فروشگاه های کوثر بهتر از هر جایی باشنافق کوروش حساب کتابش خیلی خوب نیست

خب یه چیزی 

یعنی این ۵۰۰ تومن رو سالی یکبار میزنن!؟ 

یا اسفند تا اردیبهشت رو هر ماه ۵۰۰ تومن!؟ 

خب این ۵۰۰ تومن مربوط به اسفند ماه هست و وقتی خرجش کنم ، پول فروردین برام واریز میشه!؟

نه عزیزم اگر خرجش نکنی هم فروردین برات واریز میشه اما فقط تا اردیبهشت وقت داری استفاده اش کنی

هر ماه یه تاریخ مشخص کردن، طبق اون تاریخ برای همه واریز میشه

تاریخ دقیقش رو نمیدونم ولی فکر کنم فروردین هم واریز شده

والا من از طریق پدرم دهک ۱۰ بودمبعدش که ۱۸ سالم شد اعتراض زدم و اعلام استقلال کردم و برام جداش کردن ...

چجوریه؟ هم یارانه هم کالابرگ؟ من ناپدریم چندین ساله همه رو می خوره برای من و خواهر برادرامو. همه بالای ۱۸ ایم. می تونی بگی چجوری میشه این کار رو کرد و شما امضا پدر رو گرفتین؟ 

خب این ۵۰۰ تومن مربوط به اسفند ماه هست و وقتی خرجش کنم ، پول فروردین برام واریز میشه!؟

عزیزم از چه برنامه ای دیدی این اعتبار رو داده؟؟؟؟

پانصد برای کمیته میزنن برای بقیه مردم نفری ۳۵۰ هستش

عزیزم از چه برنامه ای دیدی این اعتبار رو داده؟؟؟؟پانصد برای کمیته میزنن برای بقیه مردم نفری ۳۵۰ هستش

ربطی به کمیته ای ها نداره

بستگی داره دهک چند باشین

ایشون چون دختر مجرد و بدون شغل هستن دهکش پایینه