تو اقوام دو مورد داشتیم بچه به دنیا اومده یه تیکه پیشونیش برامده بوده
رفتن دکتر گفتن این بیماری برای وقتیکه پدر مادر از طرف مادری فامیل باشن
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تالاسمی دیابت هموفیلی آنمی داسی شکل سندروم کلیه پلی کیستیک کوررنگی سندرم اهلردانلوس سندروم های مربوط به اختلالات کلاژن مثل مارفان رتیکولوم دپیگمانتوزا که متاسفانه در جوانی به کوری منجر می شود کره هانتینگتون که متاسفانه در میانسالی به جنون منجر می شود میالژی گراویس که به فلج اندام ها و زمین گیری منجر می شود سندروم های سو جذب استعداد بالا در ابتلا به تومورهای مغزی سرطانهای گوارشی سرطان سینه استیوژنزیس ایمپرفکتا کشنده لانگرهانس سل استیوجنزیس و .....
تالاسمی دیابت هموفیلی آنمی داسی شکل سندروم کلیه پلی کیستیک کوررنگی سندرم اهلردانلوس سندروم های مر ...
یل ابلفض.یعنی این همه بیماری ممکنه بگیرممنن
💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهینهای شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙