2777
2789
عنوان

واسه نینی هاتون ب هیچ وجه اسپند دود نکنید مضره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 51 پست
چرا فکر می‌کنید کل دنیا برعلیه ما مسلمانها هستند؟!

بزرگوار من گفتم کل دنیا؟ 

کجای جمله من کل نوشته شده عزیز؟ 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
من گاهی قلیون میکشم البته. تنباکوی طبیعی ولی میدونم بده🤦

گفتم

هرنوع دود

چه طبیعی چه غیر طبیعی

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بزرگوار من گفتم کل دنیا؟ کجای جمله من کل نوشته شده عزیز؟

وقتی میفرمایید 

خودم به انواع علوم احترام می ذارم... 

و واقعا باورشون دارم 

ولی این قسمت رفتارشون هم نمی پسندم که گیر دادند به اعتقادات ما ایرانی ها و مسلمان ها... 

و از طریق اثبات علم می خوان اعتقادات ما رو به چالش بکشند... 

همون قرآن رو هم هزاران بار اومدند به چالش بکشند نتونستند تا آخر خود هوش مصنوعی که ساختند در مورد قرآن ضایع شون کرد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خودم به انواع علوم احترام می ذارم... و واقعا باورشون دارم ولی این قسمت رفتارشون هم نمی پسندم که گیر ...

چرا حرف های علمی رو میکشونن همیشه سمت دین !!

الان این خانم حرفی از دین اسلام اینا زده !!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

چقدر ضررر داره؟خیلی؟😢😅

کم و زیادش یه مدت مصرف و مقدارش بستگی داره

اصطلاحا توی پزشکی میگن pack year

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
وقتی میفرمایید خودم به انواع علوم احترام می ذارم... و واقعا باورشون دارم ولی این قسمت رفتارشون هم نم ...

یعنی با یک کامنت من تعمیم دادید به کلمه ی کل؟! 

عجب... 

چرا حرف های علمی رو میکشونن همیشه سمت دین !!الان این خانم حرفی از دین اسلام اینا زده !!

عادت دارن عزیزم 

اون روز بحث موجودات ماورایی مثل جن بود 

دقیقا کشیدن به دین و انواع و اقسام توهین ها رو کردن ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا حرف های علمی رو میکشونن همیشه سمت دین !!الان این خانم حرفی از دین اسلام اینا زده !!

من کاری به حرف استارتر نداشتم 

جوابم به کسی دیگه بود. لطفا دقت کنید 

یعنی با یک کامنت من تعمیم دادید به کلمه ی کل؟! عجب...

چون دانشمندان کل دنیا هستند این عجیبه؟! 

و شما گفتی ایران و مسلمان !!!!

چون دانشمندان کل دنیا هستند این عجیبه؟! و شما گفتی ایران و مسلمان !!!!

لطفا خطاهای شناختی رو مطالعه کنید متوجه منظورم میشید 🌹

عادت دارن عزیزم اون روز بحث موجودات ماورایی مثل جن بود دقیقا کشیدن به دین و انواع و اقسام توهین ها ر ...

دقیقااا اصلا عادت کردن به تنش و دعوا:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

دقیقااا اصلا عادت کردن به تنش و دعوا:/

کلا نمیدونم چرا وسط بحث علمی فقط میخوان ثابت کنن رو اینا زوم شدن و اعتقاداتشون 

انگار علم میاد از لحاظ دین مطالب علمی رو بررسی کنه !!!!

مگه گفتن مشروب و مواد مخدر خوبه؟ کدوم دانشمندی تایید کرده اینا خوبن بعد اسفند بده؟@

عزیزم دنبال زیاد فلسفی کردن هر چیزی نباش 

من خیلی عادی گفتم 

اونا از کجا میدونن اسپند دود کردنو که سرمایه ریختن برا کشف ضرر بودن یا نبودنش 

عامل سرطان خیلی چیزا میتونه باشه 

از زمان ابن سینا 

بوده اسپند دود کردن 

برا گرمی مغز و از بین بردن بعضی میکروبها 

حالا هر کسی دوست داره دود میکنه 

هر کسی نه 

عجیب نی یه عده اون ور دنیا برا ما تز میدن که خودشون غرق انواع مخدر هستن !!!!

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
عزیزم دنبال زیاد فلسفی کردن هر چیزی نباش من خیلی عادی گفتم اونا از کجا میدونن اسپند دود کردنو که سرم ...

این حرفی که این خانم زدن دو سال پیش تو یک ژورنال پزشکی چاپ شده بود