2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه معمولیه، من خودم صد و شصت و هشتمما کوردیمکوردها اکثرا قداشون بلنده صدو هفتاد یه قد معمولی به حساب ...

اره خانومای کورد قد بلند و توپر هستن

قدت خوبه بابا از نظر من بلنده 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

من ۱۶۶ هستم چون لاغرم از قدم راضی نیستم خواهرم ۱۶۱ _۱۶۲ هست خیلی قدش مناسبه برای یک خانومه که حداقل ...

بخاطر 3 سانت

من 164 هستم 170 کنارم وایستاده خیلی توفیری نداشتیم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

من قدم ۱۷۰ دماغم هم قلمی

ولی چقدر به بعضیا برخورد که قدشون کوتاه تره😁 میگن مگه قد بلند آپشنه یا دوست نداریم و... سریع تو نی نی سایت موضع میگیرن و میخوان تخریبت کنن. 

بنظرم اگه خیلی رو مخته پیش یه دکتر خوب عمل کن الان اومدیم به شهری عکس یه جوون رو زدن که موقع عمل بینی فوت کرده دکتر هم فرار کرده! شوهرم دوست داشت اینجا عمل بینی کنه پشیمونش کردم... 

من ارزوم بود 178 تا 180 بودم

حاضرم بودم 10 سال از عمرمم کم بشه😐

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بخاطر 3 سانتمن 164 هستم 170 کنارم وایستاده خیلی توفیری نداشتیم

نه بخاطر ۳ سانت

بخاطر اینکه من خیلی لاغرم ۴۵ کیلوام و دراز دیده میشم

شاید یکی هم قد من باشه ولی وزنش ایده ال باشه مثل من دراز دیده نمیشه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

نه بخاطر ۳ سانتبخاطر اینکه من خیلی لاغرم ۴۵ کیلوام و دراز دیده میشمشاید یکی هم قد من باشه ولی وزنش ا ...

در مورد خودت اینطور نگو 

دراز کلمه ی قشنگی نیست

یه رژیم غذایی بگیر که بهت وزن بده بدنسازی هم میتونی بری

حالا من برعکس شما وزنم بالاست دغدغم اضافه وزنه

در مورد خودت اینطور نگو دراز کلمه ی قشنگی نیستیه رژیم غذایی بگیر که بهت وزن بده بدنسازی هم میتونی بر ...

والا انقدر شنیدم که دیگه هیچ کلمه ای حالمو بد نمیکنه

فکر نکنم چون خیلی راه ها امتحان کردم هم خودم هم شوهرم 

طبع بدنی ما سرد و خشکه و تغییر طبع بخاطر افزایش وزن خیلی باعث مشکلات میشه

سعی کردم کنار بیام ولی تازگیا مد شده لباس ها رو سایز بزرگ درست میکنن بعد به اسم فری سایز از سایز ۳۶ تا ۴۸ میفروشن اخه چجوری میشه!!!! یه مانتو که واسه سایز ۴۸ باشه واسه سایز من خیییییلی بد میشه دیگه جوری شده بود پارسال ۳ بار بازار رفتم تا فقط یدووووونه مانتو تونستم پیدا کنم سایز خودم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤