2777
2789

بچه ها اگه یکیو دوست داشته باشین توی رابطه بعد اون باهاتون یهو قهر کنه چند بارم مثلا ۳بار بهش پیام بدین ولی حتی سینم نزنه پیامتونو چحوری باهاش برخورد میکنید؟

مثلا بعد اینکه چند بار پیام دادین ولی سین نکرده و جواب نداده بهش چی میگین؟

(خواهشا واقعیت بگین)

کلا میزارمش کنار.. قبل هرچیزی ب خودت احترام بزار.. ولی مسعله ابنجاست چرا با شما قهره لابد چیزی هست ک اینجوری بی محله ب شما

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا میزارمش کنار.. قبل هرچیزی ب خودت احترام بزار.. ولی مسعله ابنجاست چرا با شما قهره لابد چیزی هست ک ...

چند بار از صبح تا شب بهش جواب ندادم گفتم انتن نداشتم از این دلگیر شده دقیقا فرداش دیگه پیامامو سین نکرد

منم گفتم میبینی و پیاممو جواب نمیدی باشه عزیزم راحت باش

این حرفم چه متظوری بهش میرسونه به نظرت؟

چرا قهر کرده اگه دلیل منطقی باشه بهش زنگ میزنم برداشت و صحبت کرد معذرت خواهی میکنم اگه قبول کرد ادامه اگه نکرد تموم میکنم یعنی شمارش پاک میکنم و تمام اگرم الکی قهر کرده و دلیلش منطقی نیس از نظر من اون رابطه تموم شده هست بدون هیچ زنگ و پیامی کلا نظرم بیشتر رو تموم کردن رابطه هست چون سنم از قهر و آشتی گذشته آرامش میخوام

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چند بار از صبح تا شب بهش جواب ندادم گفتم انتن نداشتم از این دلگیر شده دقیقا فرداش دیگه پیامامو سین ن ...

توی رابطه از این مساعل پیش میاد ولی اگر واقعا آنتن نداشتی وراست گفته باشی واین شخص داره کشش میده بهتره کات کنید.. چون ثبات عقلی وبرخورد درست مهمه... زیاد التماس نکن. زیاد دورش نچرخ.. شما علتو گفتی ک چرا دیر ج دادی ایشونم این برخوردشه بهتره دیگ کاری نکنید 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
چرا قهر کرده اگه دلیل منطقی باشه بهش زنگ میزنم برداشت و صحبت کرد معذرت خواهی میکنم اگه قبول کرد ادام ...

اینکه من بهش گفتم پیاممو میبینی و جواب نمیدی باشه عزیزم راحت باش 

بهش چه منظوری میرسونه؟

اینکه من بهش گفتم پیاممو میبینی و جواب نمیدی باشه عزیزم راحت باش بهش چه منظوری میرسونه؟

اینکه منتظری اون بیاد ازت منت کشی کنه ولی به نظرم نمیاد چون مقصر تویی تو بهش بی محلی کردی اول حالام نوبت اونه خب

[QUOTE=377216919] اینکه منتظری اون بیاد ازت منت کشی کنه ولی به نظرم نمیاد چون مقصر تویی تو بهش بی محلی کردی اول حالام

اینکه این حرفو زدم یعنی گفتم بازم این رابطه رو میخوام؟

این منظور داره؟

[QUOTE=377216919] اینکه منتظری اون بیاد ازت منت کشی کنه ولی به نظرم نمیاد چون مقصر تویی تو بهش بی مح ...

آره یعنی قهر کردم ازت خب اونم باید بیاد منت کشی دیگه حالا آیا حوصله و انگیزش رو داره یا نه یه احتمال دیگه هم هست اینه یکی دیگه رو پیدا کرده که جواب تو رو نمیده این خیلی شایع هست بین پسرا و کلا آدما

این حرفی که اخر گفتم بهش که میبینی و جواب نمیدی راحت باش عزیزم چه منظوری بهش میرسونه به نظرت؟

خودتو کوچیک نکن عزیزم پسرا هرچقد بیشتر پیام بدی و پیگیر شی بیشتر ازت دور میشن و فرار میکنن

اکس منم یبار همین حرکت زد بعد ۲ سال برگشت پیام داد نرفتم تو پیامش ضایع شد 

خودتو کوچیک نکن عزیزم پسرا هرچقد بیشتر پیام بدی و پیگیر شی بیشتر ازت دور میشن و فرار میکنناکس منم یب ...

خب یعنی بهش این منظور رسوندم با پیامم که بیا سمتم؟