2777
2789

الان راحتید؟ چقد طول کشید کنار بیایید و عادت کنید ؟

دخترم ۸ سالشه درست عین شوهرمه ذره ای به من نرفته منو دوس نداره انگار دشمنش هستم از اول همینجوری بود 

چند بار قهر کردم رفتم خونه پدریم سراغی ازم نگرفت اصلأ براش مهم نبود 

وقتی میریم بیرون کنار من نمیشینه باهام بدرفتاری میکنه منم تصمیم گرفتم بدمش به پدرش و برای خودم زندگی کنم ، اطرافیان میگن بده به پدرش عمرتو صرف بچه ای نکن که از الان معلومه قدر نشناسه و فردا هم که یه ذره بزرگ شد و تمام زحماتشو کشیدی بره سمت پدرش و تو بمونی و پشیمونی 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اینا فقط توجیه خودتونه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر پدر خوب و مسئولیت پذیری داره بدهمادرشوهرت بزرگش میکنه؟

مادر بزرگ میتونه مادر باشه؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید

برای قضاوت یه بچه ۸ ساله زوده. کلمه ای مثل قدرنشناسی واسه یه کودک ۸ ساله زیادی سنگینه.

ولی اگه با باباش راحته و فکر می کنی اونجا حالش بهتره از حقت بگذر. ۹ سالگی هم که خودش دیگه باید تصمیم بگیره که با کی باشه.

انشالله زندگی خوبی برات پیش بیاد.

از این برهه راحت بشی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید
به نظرم پشیمون نمیشی اخلاقش به خودشون رفته

بچه مادر میخواد ۱۸ سالش نیست۸ سالشه

بیشتر ببینید
مادر بزرگ میتونه مادر باشه؟

وقتی که کسی به فکر یک زن نیست تو زندگی چرا اینهمه برا بقیه جان فشانی کنیم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

دختر عمو من با این حال ک خودشو دخترش جونشون ب هم وصل بود بچش ۴ساله بود ولش کزد طلاق گرفت شوهرش معتاد بود . الان میگ غصه ی بچم همیشه تو دلمه ولی خوضحالم که به فکر خودم بودم اول 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

به نظرم پشیمون نمیشی اخلاقش به خودشون رفته

کپی برابر پدرشه ذره ای به من نرفته ذاتأ شبیه اوناست 

اگه بخوام بگیرمش انگار میخوام با ورژن جدید شوهرم زندگی کنم فرقی نداره 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

وقتی که کسی به فکر یک زن نیست تو زندگی چرا اینهمه برا بقیه جان فشانی کنیم

مگه باید تاوان یه انتخاب اشتباه رو بچه بده

بیشتر ببینید