یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پارسال تلپیک اهداف زدم الان به همشون رسیدم راز بخون✨️
یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱
همین معجزه شکرگزاری رو میگین؟ کتابشو دارم ها ولی198صحفه س😅💔
نه عزیزم
نوشتم
پارسال تاپیک اهداف زدم الان به همه خواسته هام رسیدم راز
متنش دقیقا همینه
یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱
خوب میشه بگین چطوری نوشتین.. وخواسته هاتون غیر ممکن بودن یا ممکن؟ چون خواسته ی من غییر ممکنه اگر از ...
از نظر من غیرممکن بود
با شکرگزاری
به صورتی مینوشتم که انگار اتفاق افتاده
خدایا شکرت دانشگاه تهران قبول شدم