2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما چرم دوزی ، منجوق دوری ، روبان دوزی ، کار با سیستم ، شبه قالی ، بافتنی ، دوخت همرو یادمون دادن

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

راستش اون دوران تنها زنگی بود ک خوش میگذشت

ولی چیزایی ک میگفتن درست کنیم خیلی وقت گیر و چرت و پرهزینه بود. اغلبم میدادیم مامان باباهامون یا آشنایی چیزی درست میکرد

آخرشم میرفت ته کمد مدرسه خاک میخورد و حالا یه ۲۰ ی هم نصیب ما می‌شد..

فقط برنامه نویسی و انواع دوخت روی پارچه مفید بود و روش کار کردیم. 

دائم الخسته‌.

من راهنماییم دوران کرونا بود هر هفته معلم ی چیز میگفت درست کنیم باید حین کار فیلم و عکس میگرفتیم و کلیپ درست میکردیم تا نهایتا ی بیست بگیریم. چیزاییم که تو خود کتاب بود یا معلم میگفت درست کنیم هیچ کدوم به درد زندگی واقعی نمیخورد و فقط وقت تلف کردن بود و کلیم باید پول وسیله میدادیم..

اگه خودت کاری بلدی که به نظرت تو آینده به دردشون میخوره و میتونن باهاش درامد داشته باشن یادشون بده و بیخیال چارچوب کتاب شو

و به راه آرزوها همه عمر جست‌وجوها..

نه به ما که یاد ندادن کلاس هفتم آمورش کامپیوتر بود چطور تایپ کنیم یا نقاشی بکشیم همه هم بلد بودیم کل ...

تو این قسمت به ما که دختریم گفته بودن لوله هار تمیز کنیم بعد پسر عممم که پسره ماست درس کرده بودن🤣🥺

زندگی تمام شد دخترک یاد گرفت ارزوی بیجا نکند