2777
2789
عنوان

گفت شبی یک میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 10038 بازدید | 185 پست
من خودم هر جا میرم یه پلاستیک بزرگ میبرم علاوه بر زباله های خودم زباله های اون منطقه رم جمع میکنم خی ...

من نمیگم نیاین 

چون نه شمالیم نه شمال زندگی میکنم و نه دوست دارم که برم شمال 

این همه مناطق زیبا و خوش آب و هوا و با مردم غریب نواز وجود داره تو کشور که برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا بچس

والام ن با کسی کاری ندارم الکی اعصابمو خورد میکنن🤷🏻‍♀️

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
😂😑آخه یک چیزی میگه مغز مردم گوز پیچ بشه 😂تور کیش الان میده نفری پونزده میگه هتلش خوب نیست هتل دار ...

عقل نداره راحته😂😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍Beladi mani🌱💍

زشته واقعا راجع به زمین خدا با هم بحث کنید

به جای اینکه پاچه همو بگیرین باید فرهنگ سازی بشه بحث بهداشت

جای اینکه برای حجاب و این چرت و پرتا جریمه بذارن برای اشغال ریختن بذارن، مسافرت میری تو خیابون دو تا اشغالی نیست باشه هم پره و اشغال تا تهش پره

ژاپنو ببینید دولت مجبورشون نکرده خودشون شروع کردند و الان از نظر بهداشت حرف اولو میزنن

از خودتون شروع کنید ☺️

کاربری دو نفره                                                                  خدایا لحظه ای منو به حال خودم وا مگذار ✨ شکرت
[QUOTE=377207244]💩نخور گشنه [/QUOTEع ببخشید خوردمت؟الان تف میکنم

تو قبلن خیلی خوردی الان دیگ سیری .گشنه های زیقی دارن نظر میدن یقرون ندارن برن شهرهای دیگ میان واق واق میکنن در مورد شمال .همین شمال نبود بیچاره هایی مثل شما الان پوسیده بودین .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بیشتر ببینید