2777
2789
عنوان

از چه چیزی برای سفید کردن نواحی

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 45 پست
تو فیلم 😂🥴با شلوارک بودن داشتن میپریدن استخر بین پاهاش مشخص شد تیرگی داشتن🗿😂

ای ادم زرنگگگگ😂😂😂

باشه باورم شد تو فیلم ازروشلوارک دیدی🤪🤪

لطفاامضامو‌بخونید.     یه خبر خیلی خوب برای کسایی که جریان نیان مظلوم رومیدونن😔قاتل بیشرفش قراره در ملع عام اعدام بشه ...هرچندفرقی به حال اون دختر بیچاره نمیکنه وخداکنه درس عبرتی برای همه بشه https://www.karzar.net/178470    این کارزاربرای نیان بی گناهه که توسط برادردوست دخترپدرش بهش تجاوزشده و براثرخونریزیوضرب وشتم کشته شده😭😭😭 لطفاامضاکنیدوتاجایی که میتونیدنشربدید🙏🙏🙏🙏🙏  اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگه من صورتی وسفیدم😄

مگه عجیبه ؟ مال منم داخل واژن و لابیا عصن تیرگی نداره 

حیف از کشاله ران و زیر بغلم اینو نتونستم از بین ببرم🥴💔

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

مگه عجیبه ؟ مال منم داخل واژن و لابیا عصن تیرگی نداره حیف از کشاله ران و زیر بغلم اینو نتونستم از بی ...

عجیب نیست ولی هرچیزی گفتن نداره وبسیارکارزشتیه توی سایت عمومی راجب رنگ مکانهای خصوصی صحبت کردن

الان یکی میاد میگه من سرخ و سفیدم شما مگه تیرگی دارید؟ اره عزیز دل ما تیرگی داریم 😑عزیزم از لایه بر ...

نه راستش استفاده نکردم 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
برای منم دستمو پیش گل رزصورتی وسفیدوقرمزوهلومیگیرم😄

خب اون ناحیه برا همه یه رنگی نیس یکی گفت مال من رنگش کرمیه کرمی هست من اینو باورم نشد 🗿😂

ای گیر نده دیدم یجا دیگه 🤣😭

باشه عزیزم 😁😁

لطفاامضامو‌بخونید.     یه خبر خیلی خوب برای کسایی که جریان نیان مظلوم رومیدونن😔قاتل بیشرفش قراره در ملع عام اعدام بشه ...هرچندفرقی به حال اون دختر بیچاره نمیکنه وخداکنه درس عبرتی برای همه بشه https://www.karzar.net/178470    این کارزاربرای نیان بی گناهه که توسط برادردوست دخترپدرش بهش تجاوزشده و براثرخونریزیوضرب وشتم کشته شده😭😭😭 لطفاامضاکنیدوتاجایی که میتونیدنشربدید🙏🙏🙏🙏🙏  اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.

بیشتر ببینید
خب اون ناحیه برا همه یه رنگی نیس یکی گفت مال من رنگش کرمیه کرمی هست من اینو باورم نشد 🗿😂

من شمارونمیدونم ولی۹۵درصدخانمهاتیرگی دارن کسی تیرگی هم نداشته باشه شنیده که مثلافلانی میگه آرنجم یاقوزک پام یازانوم تیرگی داره

که البته اصلااهمیتی نداره تیرگی واقعا

بیشتربحث اینه که همیشه استارترهامیان میگن مثلاماتیرگی داریم این وسط بعضی کاربرامیان میپرن وسط میگن مانداریمامانداریمابرای سفیده ها

بادوستان داشتیم شوخی میکردیم🌹

عجیب نیست ولی هرچیزی گفتن نداره وبسیارکارزشتیه توی سایت عمومی راجب رنگ مکانهای خصوصی صحبت کردن

ببخشید سایت قاطی داره پیام بالا رو ریپلای زدم 

آره درسته ولی خب اینجا که کسی مارو نمی‌شناسه و یه چیز عادیه🫡

من شمارونمیدونم ولی۹۵درصدخانمهاتیرگی دارن کسی تیرگی هم نداشته باشه شنیده که مثلافلانی میگه آرنجم یاق ...

درسته همه آدما تیرگی دارن یه قسمتایی از بدنشون من نمی‌گم خیلیا هستن سفید بلوری ...خب عادیه هر چقدر سن بالا می‌ره تیرگی های یه سری نواحی بیشتر میشه بخاطر بحث کم شدن کلاژن و هورمون‌ ها و یه چیز کاملا عادی حتا بیشتر آقایون هم تیرگی دارن اما براشون مهم نیس🩷👐🏻

من شمارونمیدونم ولی۹۵درصدخانمهاتیرگی دارن کسی تیرگی هم نداشته باشه شنیده که مثلافلانی میگه آرنجم یاق ...

بعضی از تاپیکای لابیا پلاستی هم یکی پیدا میشه میگه من ندارم صافم حتا یه سانت هم ندارم 

مگه میشه آخه یا مشکل هورنی داری یا فرم ماژورت جوریه کوچیک نشونش میدن لبه های داخلی رو یا لبه های داخلی بعضی افراد نازک و کوچیکه اما اینجوری نیست که میگن ما اصلا نداریم و فلان نمی‌دونم این افراد می‌خوان پز بدن یا نه که ما مثل پ و ر ن ها عروسکیم🙁😑

بعضی از تاپیکای لابیا پلاستی هم یکی پیدا میشه میگه من ندارم صافم حتا یه سانت هم ندارم مگه میشه آخه ی ...

به نظرم واقعااین چیزهاافتخارنداره آدم بایدبه فهم وشعورومعرفت وادبش افتخارکنه 

همینطوره👌

بعضی هاکم سن هستن وبعضی هاسایت روباتخت خواب اشتباه میگیرن و....