2777
2789

من فردا صبح وقت زایمانمه،لطفا" اگر توصیه هایی دارین که قبل و بعدش رعایت کنم بهم بگین.

من فردا وقت عملم هست پس لطفا نگین که چه جراتی داری یا طبیعی بهتره و از این حرفا و فاز منفی ندین.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبلش که هیچی ۱۲ساعت بعد از عمل که خواستی خوراکی بخوری چای و نسکافه زیاد بخور که سردرد نگیری سرتم زیاد تکون نده حرفم زیاد نزن  شکمبند طبی مخصوص سزارین هم الان بگیر که بعد عمل ببندی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بسلامتی بری و برگردی خونت عزیزم من هنوز تجربه نکردم سه ماه مونده تا زایمانم انشاءالله ولی دعا میکنم ...

مرسی عزیز دلم.ایشالا شما هم زایمان راحتی داشته باشین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبلش که هیچی ۱۲ساعت بعد از عمل که خواستی خوراکی بخوری چای و نسکافه زیاد بخور که سردرد نگیری سرتم زیا ...

مرسی عزیزم.شکم بند رو از کی ببندم.نسکافه تلخ یا از این حاضریا؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا هرگز طبیعی زایمان نکن تجربه خیلیارو شنیدم میگن خوب نی.برا منم دعا کن مادر بشم🥹🙏

چشم عزیزم سر زایمان برای اونایی که میخوان بچه دار بشن دعا میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه سلامتی و دل خوش 💕

والا توصیه خاصی ندارم

اگر بیمارسنان و دکتر خوبی داری

و خودت اوکی هستی

به خیر خوشی میگذره/

..

رعایت کن در غذاها

مخصوصا لبنیات.ک بچه اذیت نشه.

لذت ببر و ارامیش خودت و حفظ کن

کم بودن شیر این روزها طبیعیخ

ولی حتما برای جلوگیری از زردی

و کم اب شدن بدن نوزاد

روی سینه خودت با قطره چکون شیرخشک بریز

ک بهتر بمکخ.

بیمارستانها اتاق شیردهی دارن

روز ۳/۴ ک میری ویزیت

برو اونجا پوزیشن شیردهی چن مدل بهت یادمیدن

خیلی خوبه.

💕

مرسی عزیزم.شکم بند رو از کی ببندم.نسکافه تلخ یا از این حاضریا؟

هر کدوم کافیینش بیشتره بخور اینو دکترم گفت بهم و باعث شد اصلا سردرد نگیرم کمربندم از وقتی اجازه راه رفتن بهت داد ۱۲ ساعت بعد از عمل میشه شکمتو ثابت نگهمیداره نمیذاره بخیه اذیت بشه یه چیز دیگه اینکه موقع تزریق امپول به کمر اصلا تکون نخور هیچ درد نداره اگر تکون بخوری و سرجاش نخوره هم درد داره هم دوباره تزریق میکنن البته اگر بیهوشی نیستی 

اتفاقا هرگز طبیعی زایمان نکن تجربه خیلیارو شنیدم میگن خوب نی.برا منم دعا کن مادر بشم🥹🙏

من تجربه دوتاشو داشتم طبیعی بهتر بود منتها اسی گفت فقط تجربه بگید که برای قبل و بعد سزارین چه کار کنم 

من تجربه دوتاشو داشتم طبیعی بهتر بود منتها اسی گفت فقط تجربه بگید که برای قبل و بعد سزارین چه کار کن ...

منکه میترسم اگه روزی خدا بهم لطف کنه و بچه بده جرعت طبیعی رو ندارم

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂