2777
2789
عنوان

من از صب تا الان فقط ی توالت رفتم و ی صبحونه خوردم همین

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 31 پست

اونا باید خجالت بکشن که کمک نمیکنن.

خونه رو ول کن دراز بکش هر وقت بلند شدی دو تا ظرف بشور یا یه وسیله بردار فوقش تا فردا تموم میشه.

یه هفته آشپزی رو تعطیل کن غذای نیمه آماده و حاضری بخورید یا شوهرت درست کنه. بیشتر به خودت برس.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیشکی نیس فقط نمک میپاشن ب زخممک تا لنگ ظهر خابی تنبلی و .... کارات مونده😭

عزیزم🥲😢کاش پیشم بودی کمکت میکردم🥲😘🥹

الان ی چای دم بده بخور و ظرفارو بشور و ی جارو بکش بعد برو دوش بگیر

همزمان ب نینی م برس🥲

خیلی شرایط سختیه درکت میکنم

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

باید کارگر می اوردی 

اصلا ربطی به نوزاد بی قرار نداره

تو چجوری میخواستی خونه تکونی کنی اخه

عکس پروفایلم دکتر مریم کوچکی نژاد 🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿 emtehanejabr.blogfa.com 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂  کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ۱۴۱

بیشتر ببینید
این چیزا حانمی عادیه ما هم کشیدیم غذای تند وفلفلی نخور سیر وپیاز نخور هر نوع غذایی نخور مثل بارذاری ...

شلختگی شوهرم 

بچه ی ۸ سالم

عفونت بخیه هام و اینگه نمیتونم ب خودم فشار بیارم

کسی هم کمکم نمیکنه

نمیدونه عفونت کردم نگفتم بهشامروزم روز اول عیده عید دیدنی میکردن نخاستم عیدشونو خراب کنم

اتفاقا کیگن زن باردار شود زائو شود ناز کنه عشوه رود 

اتفاقا داد هوار کن دردت رو ب شوهرت بگو مردا اینچیزا رو نمیفهمند بیان مثل دکتر بالا سرت 

من شوهرم هیچی نمیدونست اومقدر اب تاب دادم ترسبده لود میگفت بچه نیار تازه زایمان بدی هم داشتما 

خونه رو تمیز نکن اگر کسی هم گفت خونه که دو تا فرشاه داره همینه میخواین بخواین میخواین نیایین یا خداقل کمکی کنید یا زخم زبان نزنید 

والا

طبیعیه

من اتاقم تا به شلخته ترین حالت ممکن نرسیده تمیز نمیکنم

چون زود زود به هم میریزه نمیشه که مدام در حال تمیز کاری بود حالا تو بچه هم داری

به اونام اجازه نده هی بیان خونت 😑😑

ی توالت نمیتونم برم😭

من دیشب ظرفا رو شستم، بچه گریه کرد ، شوهرم میگه بیا بگیرش.

گفتم یه دستشویی برم و بیام.

میگه تا این گریه میکنه ، یادت میوفته بری دستشویی.

همچین لجم گرفت، گفتم تا الان پای سینک نشسته بودم به استراحت

شلختگی شوهرم بچه ی ۸ سالمعفونت بخیه هام و اینگه نمیتونم ب خودم فشار بیارمکسی هم کمکم نمیکنه

در خونه رو باز نکن چقدر ب کثیفی فکر میکنی ول کن بزار بگن تا کی میخوان بگن 

بخیه هات واجبه الان کپسول اموکسی یا سفکسیم اگر داری پودرش رو با بتادین بریز روی جا بخیه هات با گازی پارچه تمیزی ببند هرکی سزارین کرده اینجوری جلوی عفونت رو خوب کرده قرص هم نخور فقط پوستی درمان کن این روش هم پوست زود بسته میشه هم عفونت رو ازبسن میبره نوزادت رو بغل کن یک کیسه اب گرم بزار روی شکمش بهش با قاشق اب گرم بده 

از خودم نمیگم این چیزا کشیدم 

خجالت نکش دست و پاتو گم نکن کاملا عادی و نرماله

من قشنگ یادمه تا ۴۰ روزگی دخترم نتونستم صورتمو اصلاح کنم هنوزم که نزدیک ۱۵ ماهشه به خیلی از کارام نمیرسم

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️