2777
2789
عنوان

میترسم این هفته برگردم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چی بگم ب استاد رشتمم شیمی هست و درسای تخصصی ی جلسه نری انگار کل ترم نرفتی

بستگی به اخلاق و مدل استادت داره خودت میدونی

البته بنظرم اول با بچه هاتون صحبت کن و باهم هماهنگ شید بعد تو گروه بهش بگید بقیه هم تو گروه اعلام موافقت کنن و ازت حمایت کنن.

مثلا بگو سلام استاد وقت بخیر سال نو مبارک. امکانش هست امتحان ترم یه هفته عقب بیفته؟ من باید از شهر خودمون با اتوبوس بیام، هفته اول جاده ها شلوغ هست خانوادم نگران هستن 

امکانش هست امتحان ترم رو یک هفته عقب بندازین(البته بعد از اینکه با بقیه هماهنگ کردی، که یه وقت مخالفت نکنن استاد بگه عوض نمیکنم) 

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

بمیری خوبه یا بیشتر پول بدی..ی بار دیگه دختر بقیه سال با اتوبوس میری و میای همین ی بار و هر سال با ق ...

عیدی کجا بود شما بگو دو تا تک تومنی 

الان نگاه کردم حتی  بلیط قطار هم پیدا نمیشه😑

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
عیدی کجا بود شما بگو دو تا تک تومنی الان نگاه کردم حتی بلیط قطار هم پیدا نمیشه😑

ببین توی سایت بلیط شاید نده ولی اگ مستقیم بری راه آهن شهرتون بگی بلیط میخوام  برای این تاریخ بهت میده

نوع بلیط رم بزن خواهران بعد همه تو اتاق تون خانوم ام

...