2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا خیلی کارا بر میاد منتهی ما آدمش نیستیم ذاتا تو سری خوریم

چیکار کنیم؟غذا نخوریم؟طلا نگیرم؟ کار نکنیم؟

میگی چیکار کنیم

اعتراض هم مردم چقد کنن

تقصیر ماچیه که دولتون به فکر اون کشور این کشور هست طلا میفرسته نفت میفرسته گاز میفرسته ولی واسه کشور خودش کاری نمیکنه

ما مردم عادی میتونیم کاری کنیم؟

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

دیگ دلمرده شدم رمق زندگی نیست

همه مون همینیم منو همسرم هر دو کارمند و پر از حس حسرت و ناامیدی بااین هزینه‌ها زندگی جای هیچ پیشرفتی برامون نمونده فقط باید تو همین روند ساکن و راکد که داریم بتونیم خودمون حفظ کنیم که اینم نمیشه هرروز سطح کیفیت زندگی مردم داره میاد پایین اینو تو زندگی خودم حسش کردم 

چیکار کنیم؟غذا نخوریم؟طلا نگیرم؟ کار نکنیم؟میگی چیکار کنیماعتراض هم مردم چقد کننتقصیر ماچیه که دولتو ...

چی بگم عزیزم 

دلم پره فقط دوست دارم خودم رو سرزنش کنم ک لاقل وجدانم آسوده شه

ن راه پس هست نه راه پیش 

افسردگی تو سلول ب سلول بدنم فرو رفته دیگ ی لباس خریدن شده رویا

لطفا با عقاید من کاری نداشته باشید

هیچی تو فیلمتو ببین

دنیا میگذره حالمون خوب باشه نباشه نقی ببینیم یا نبینیم  بقول شما دلار و طلا و اقتصاد که باعث بد شدن حالمون شدن 

حداقل خودمون حالمونو بد نکنیم 

کاری هم از دست ما برنمیاد 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

خب قفل کن برو پایتخت ببین

دختر جان تاپیک ایشونه میخواد راجع به سریال مورد علاقش الان صحبت کنه الان حس این موضوع رو داره .شما میخوای راحع به مسائل اقتصادی بحث کنی برو یه تاپیک بزن راجع به این مسائل بحث کن .استارتر هم هروقت مودش بود راجع به مسائل اقتصادی بحث کنه میره یه تاپیک راجع به همین موضوع میزنه صحبت میکنه درموردش 

چی بگم عزیزم دلم پره فقط دوست دارم خودم رو سرزنش کنم ک لاقل وجدانم آسوده شهن راه پس هست نه راه پیش ا ...

فکرمیکنی ما راحتیم من و شوهرم‌داریم هم‌مراعات میکنیم 

هم شوهرم از صبح زود میره تا اخر شب برمیگرده از سرکار 

ولی حتی نمیتونیم یه گرم طلا بگیریم

یه تیکه پارچه به اصطلاح مانتو،کت میخوای بگیری 3.4تومن

ماها فقط داریم نفس میکشیم نه زندگی ولی دیگه نمیخوام خودمو غرق این چیزا کنم که بجز استرس و افسردگی چیزی نداره

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍