2777
2789

پوست من داغونه افتضاحه 

خیلی بده مخصوصا بدنم

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13272230/پاییز-سال-۱۴۰۱-عاشق-شدم-و-الان-فارغ-شدم?postId=332547582#

توروخدا گزارش بزنید براتون صلوات بفرستم

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روتین خوب تغذیه سالم استرس کم و ویتامین و زینک خیلی تاثیر داره و البته دوش اب سرد

واقعا ینی همه اینارو رعایت میکنن

برای جوش و لک بدن ، با صابون بچه بشور اول بدنتو ، وقتی دراومدی خشک کردی ، اسپری ضد جوش بدن آردن سبوما بزن تا یک ماه ، هر روز ، البته اگه پوستت چربه اینکارو بکن

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...
برای جوش و لک بدن ، با صابون بچه بشور اول بدنتو ، وقتی دراومدی خشک کردی ، اسپری ضد جوش بدن آردن سبوم ...

تاثیر داره؟

روتین خوب تغذیه سالم استرس کم و ویتامین و زینک خیلی تاثیر داره و البته دوش اب سرد

اونی ک اسی گفت 

منطورش ژنتیکی بود

ن پوستی ک مثل ریگ پول پاش بریزی تازه بشه خوب

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

ژنتیک به نظرم مهم تر از روتین هست 

ی سریا رو میشناسم هیچ روتینی ندارن 

از صابون گلنار استفاده میکنن انقد پوستشون سفت و صافه و خوبه 

اونوقت من با انواع فوم و آبرسان و.... هیچی به هیچی 

خدایا مرسی ♥️
واقعا ینی همه اینارو رعایت میکنن

نه الان باردارم قرص و ویتامین زیاد مصرف میکنم میبینم واقعا تاثیر داره ، و اینکه شویتده و مرطوب کنندهدمناسب پوستت باشع خیلی تاثیر داره