2777
2789
شما الان شوهر نکردین؟

هم اصالت منی و هم همکار منی  

اتفاقاً اصفهان که پسراش نسبت به تهران بهترن 

در ضمن تو شغلت نشده کسی معرفیت کنه ؟؟

همکاری چیزی 

به هر حال معلمی

بعدش اصفهانیا خیلی معرفی میکننن واسطه زیاد هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هم اصالت منی و هم همکار منی اتفاقاً اصفهان که پسراش نسبت به تهران بهترن در ضمن تو شغلت نشده کسی معر ...

یه معلم اومد خواستگاریم 

قیافش به دلم نبود 

یکی دیگه بود خیلیییییییییی خوشم اومد ازش 

فامیلامون پروندنش

خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!

هم اصالت منی و هم همکار منی اتفاقاً اصفهان که پسراش نسبت به تهران بهترن در ضمن تو شغلت نشده کسی معر ...

زیاد معرفی نمیکنن انگار میترستن 

مثلا خیلی معلم میاد به همکارامون میگن زن می‌خوایم 

ولی همکارامون معرفی نمیکنن

همیشه میگم چرا نباید همه ی دخترا توسن خودشون تو زمان خودشون مصلا حول و حوش۲۰ ازدواج کنن چرا باید یه ...

آره کاملا موافقم باهات👌👌حتی من خانم پزشک فوق متخصص میشناسم حدودا ۵۰ سالشه و مجرده

و بشدت پشیمونه

هرچیزی زمان خودشو داره متاهلی که شوهرت خوب باشه واقعا لذتبخش میتونه باشه 

انشاءالله یه کیس خوبش نصیب شما بشه

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

یه معلم اومد خواستگاریم قیافش به دلم نبود یکی دیگه بود خیلیییییییییی خوشم اومد ازش فامیلامون پروندنش

دیگه ؟؟

ابتدایی هستی یا دبیرستان ؟؟

یه زمانی واسه معلمای دختر سردست میشکستن 

الانم هست  بخصوص توشهرستانای کوچیک و روستاها 

من دوستام تو‌روستا خواستگار پاسدار و سپاهی و...پرستار و طلا فروش و..

آره کاملا موافقم باهات👌👌حتی من خانم پزشک فوق متخصص میشناسم حدودا ۵۰ سالشه و مجردهو بشدت پشیمونههرچ ...

ممنونم عزیزم هم‌چنین   

دیگه سال دیگه باید خونه خودم باشم  

خسته شدم

حالا شما متولد ۸۳ هستید وقت دارید هنوز ما نه

نگران نباش جدی من دختر دیدم ۳۴ سالگی با یه مورد مناسب ازدواج کرد 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

دیگه ؟؟ابتدایی هستی یا دبیرستان ؟؟یه زمانی واسه معلمای دختر سردست میشکستن الانم هست بخصوص توشهرستان ...

فقط ۳ چهار مورد شغل خوب بود 

همه دزد و سارق و کلاهببردار 

معلم ابتداییم