2777
2789
ببین خیلی دقت کردم باید خیلی سیاست داشته باشی و سر زبونی چه میدونم دختر خوب و ... اینطوریه پاکه به د ...

خب! 

یعنی برم با سیاست با پسرا رفتار کنم؟

خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خیلی دقت کردم باید خیلی سیاست داشته باشی و سر زبونی چه میدونم دختر خوب و ... اینطوریه پاکه به د ...

چیزی که خودم متوجه شدم اینه که طرفت باید ادم حسابی و با انصاف و وجدان باشه وگرنه واسه ادم بی ذات هی سیاست به خرج بده هی زبون بریز...

چه آیه ی جالبی مستقیم اشاره کرده منم دیگه رها کردم خودش بیاد سراغمقبلنا خیلی شوهری بودم الان نه چون ...

آره واقعا هرچی خدا بخواد همون میشه 

اگه خدا بخواد یه پسر همه چی تموم میذاره سر راهمون

اگرم نه خررکاری کنیم بازم نمیشع

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست عزیزان❌ .من اینجا گاهی تو تاپیک های مذهبی شرکت میکنم و نظر خودمو اکثراً بر اساس فتوای مراجع و احادیثی که از امامان نقل شده و دارای سند معتبر هست،بیان میکنم ؛پس اگه فقط و فقط قرآن رو قبول داریم و به جز آیات قرآن چیزی رو نمی پذیری،یا معتقدی احادیث جعلی ان و مراجع رو کلا قبول نداری بهتره تو تاپیکای مذهبی من رو ریپلای نزنی چون حتی واقعه عاشورا و نحوه به شهادت رسیدن سید الشهدا یا شکافته شدن فرق سر حضرت امیرالمومنین علیه السلام یا عذاب کشیدن حضرت زهرا سلام الله، بین در و دیوار هم هیچ کجای قرآن با جزئیات بیان نشده بلکه ما از طریق روایاتی که سند معتبر دارن از یسری وقایع مهم در مذهب شیعه ،اطلاع پیدا میکنیم😊...

بیشتر ببینید
آره واقعا هرچی خدا بخواد همون میشه اگه خدا بخواد یه پسر همه چی تموم میذاره سر راهموناگرم نه خررکاری ...

حالا شما ها که شوهر خوب کردین بگین چطوری شد

خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!

خب! یعنی برم با سیاست با پسرا رفتار کنم؟

نه با پسر

با خانوادش اگه تورودیدن 

هرکسی که میخواست پیش قدم شه 

کسی خواست معرفیت کنه.

و در نهایت با پسر 

بله عزیزم باید سیاست داشته باشی صبر داشته باشی

ساده باشی سو استفاده میکنن 

منم همین طوریم هیچ کدوم اینا رو ندارم همش شکست میخورم شایدم قسمت نیست بعد میگم چون خودم صاف و ساده بودم همه چیو راست گفتم 

و اینکه به هیچ عنوان زیاد از خودت و به خصوص خانوادت به پسر و...نگو 

به هیچ عنوان 

اعتماد به نفس داشته باش 

از عیبات جلوش نگو