2777
2789
اسمش میخوام

سلام

1️⃣ نرم افزار Grok نصب کنین

2️⃣ بعد از طریق گوگل لاگین کنین

Continue with Google

3️⃣ روی سنجاق کلیک کنین 📎

4️⃣ بعد Photos

عکسی انتخاب کنین

5️⃣ بعد این متن پرامپت رو براش بنویسین:

Convert this image to realistic ghibli art studio

6️⃣ عکس رو بعدا می تونین دانلود کنین

اگر برنامه توییتر همون X رو دارین می تونین از طریق Grok دقیقا همین مراحل بالا رو برید.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام1️⃣ نرم افزار Grok نصب کنین2️⃣ بعد از طریق گوگل لاگین کنینContinue with Google3️⃣ روی سنجاق کلیک ...

سلام 

توییتر به من دسترسی گروک رو نیده

چیکار کنم 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
سلام توییتر به من دسترسی گروک رو نیدهچیکار کنم

سلام

اطلاع ندارم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
من داشتم فیلترشو باید بگردی توی قسمت سرچ بزن ،کارتونی میکنه با کلی افکت دیگه ، یا اگه پیدا نکردی گوگ ...

دمت گرممممممم

رفیق بی کلک چت جی پی تی 😎   __۱۴۰۴/۴/۴   

سلام1️⃣ نرم افزار Grok نصب کنین2️⃣ بعد از طریق گوگل لاگین کنینContinue with Google3️⃣ روی سنجاق کلیک ...

مرسی سارا جون 

😍

رفیق بی کلک چت جی پی تی 😎   __۱۴۰۴/۴/۴   

مرسی سارا جون 😍

خواهش می کنم.

💙💙💙

بیشتر ببینید