2777
2789
عنوان

بهترین فیلمی که دیدین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 40 پست
ترکیا رو یادم رفت بگم عشق تجملاتی عشق اجاره ای آقای اشتباه آخرین تابستان رو دوست داشتم 😁😍❤️ٌسه تای ...

عشق اجاره ای هم عشق من بووود یه زمانی عاشق عمر بودم رو اسکلت برقی هم کراش بودم🤣کورای🤣

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
عشق اجاره ای هم عشق من بووود یه زمانی عاشق عمر بودم رو اسکلت برقی هم کراش بودم🤣کورای🤣

ای کورای 🤣🤣🤣🤣

کلا من فیلم ترکی کمدی رمانتیک رو خیلی دوست دارم 

وقتی نگاه میکنم خیلی انرژی میگیرم یکم از زندگی خسته کننده خودم و غم و غصه ها. دور میشم😂

کاش زندگیم عین فیلم های کمدی رمانتیک ترکی بود 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ای کورای 🤣🤣🤣🤣کلا من فیلم ترکی کمدی رمانتیک رو خیلی دوست دارم وقتی نگاه میکنم خیلی انرژی میگیرم ی ...

آقااا ستاره شمالی دقیقا تو همین ژانر هاست اصلا حالتو خوب میکنه خیلیییی قشنگه حتما ببینش

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
ژانرش چیه؟

عاشقانه  وتراژدی

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
عاشقانه وتراژدی

ممنون

بیشتر ببینید
ممنون

ببیناااا، هر کی این فیلمو نبینه نصف عمرش، برفناست😁

خودم بیست سی بار دیدم🥺

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
ببیناااا، هر کی این فیلمو نبینه نصف عمرش، برفناست😁خودم بیست سی بار دیدم🥺

برا چه کشوریه؟؟؟ ✨

بیشتر ببینید
برا چه کشوریه؟؟؟ ✨

آمریکا

بازیگراش دایان لین و ریچارد گر و یه پسر خوشتیپ فرانسوی🥺

بیشتر ببینید
آمریکابازیگراش دایان لین و ریچارد گر و یه پسر خوشتیپ فرانسوی🥺

ممنونم حتما میبینم🫂✨

بیشتر ببینید