2777
2789
عنوان

دوستان بنظرتون جواب خواهر شوهر چی بدم یه جواب دندون شکن میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 46 پست
شوهرم هرچی اونا بگن میگه چشماز اون اول میگفت اونا باید تربیتت کننتازه اونموقع دوستم داشت الان که دیگ ...

کاش همسایه ای چیزی بودین با ما من خواهر شوهراتو میدیدم🌹🌹🌹🌹🌹🌹

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

شوهرم هرچی اونا بگن میگه چشماز اون اول میگفت اونا باید تربیتت کننتازه اونموقع دوستم داشت الان که دیگ ...

واااا 

مگه میشههه 

مگه تو چند سالگی ازدواج کردی که اینجوری رفتار میکنن

اگه میخاس اینجوری باشه چرا اصلا با این آدم ازدواج کردییییی

اعصابم خورد شدهههه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی جا کردنمگه پوریایِ ولیه. کاری کن نطق نکشن😐واقعا موضوعی نیس که بخوای بابتش بترسیبا داداش شون ازدو ...

داداششون هرچی اونا میگن مگه چشم

بارها جلوش باهام بدرفتاری کردن دست بلند کردن روم هیچی نگفته

داداششون هرچی اونا میگن مگه چشمبارها جلوش باهام بدرفتاری کردن دست بلند کردن روم هیچی نگفته

خاک تو سر همه شون

نگران نباش خدا جواب همه شونو باهم میده

عروس آوردن، اسیر از شام نیاوردن که

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

نمیره از خارج اومده خانوادشم اینجان شیرازن میگه من با برادرم قهرم نمیرم خونمون همشم خونه ماست

شام ناهار نده

ظرفارو نشور 

واسه خودت برنامه بچین بپیچدنش خلاص مگه هتله؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
واااا مگه میشههه مگه تو چند سالگی ازدواج کردی که اینجوری رفتار میکنناگه میخاس اینجوری باشه چرا اصلا ...

من ۲۰ سالم بود تقریبا ازدواج کردم

شوهرم عاشقم شده بود

خونوادش مخالف بودن

خونواده خودمم چون اونا وضعشون خوب بود و جهاز نمیخاستن حول شده بودن