تا حالا ۴۰ گرم طلا فروختم برای شوهرم الان کلا ۵ گرم دارم اینا رو امسال شوهرم برام گرفت حالا کف پذیراییم سرامیک نیست موکت کردم روش هم فرش و مبلمان گزاشتم به نظرتون این ۵ گرم و بفروشم سرامیک کنم راحت شم یا وایسم سال بعد شوهرم خودش سرامیک کنه الان این ۵ گرم و هم بفروشم دیگ نمیتونم بگیرم همه دوستام اینا طلا اینا دارن من هیچی فقط همین انگشتر و یه النگو نازک ک کلا ۵ گرم میشن🥲
اون پنج گرمم بده بره خودت راحت کن خونه راحت زندگی کن عزیزم در هر صورت اون پنج گرمم میفروشه برا این نه برای چیز دیگه میفروشه😘🤨خونرو زیبا کن لذت ببر اینقدرم دوستام دوستام نکن به نظرم🙄
سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻
عزیزم ببین نظر شوهرت چیه اگه آدمی هست که به فکر تعمیر خونه زندگی باشه وزیاد تلاش میکنه صبر کن زیادم واجب نیست فرش واینا انداختی اما درامد شوهرت خیلی کمه نمیرسونه که بفروش حال دلت خوب باشه مهمتره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من طلا زیاد برام میگیره واقعا ولی برام مهم نیست چون آخر پس انداز خودشه هرجا نیاز داشته باشه میبرش من فقط امانتدارشم نظر من اینه 🤨🙄خونرو من استفاده میکنم لذتش میبرم
دوستاتم جای تو زندگی نمیکنن و با کفش تو راه نرفتن کی از دوست خیر دید😂🤨
سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
سرامیک نکن. سرامیک کنی درسته ظاهرش قشنگه ولی زمستونا واقعا اذیت کننده هست و سرده کف خونه. تازه اگه رنگ روشنم انتخاب کنی همش باید طی و جارو دستت باشه چون کوچیکترین چیزی یا حتی تار مو روش بیفته معلوم میشه.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...