2777
2789
عنوان

بچه ها در جواب کسیکه هی میگه بچه پسر بیار اینو گفتم خوبه ب نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 37 پست
معلومه برات مهم بوده و تا کجا ivf و دوقلو زایی هم فکر کردیهر کی ی حرفی بزنه اینجوری قورتش میدی؟

یکبار نگفته چندین بار گفته..

یکبار برای همیشه باید جوابشو میدادم.

نه والا اطرافیان دیدم رفتن ای وی اف تعیین جنسیت تو ذهنم بود گفتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

معلومه برات مهم بوده و تا کجا ivf و دوقلو زایی هم فکر کردیهر کی ی حرفی بزنه اینجوری قورتش میدی؟

خودت چی ؟ خودتم همینجوری که اینجا استارتر قورت دادی همه رو قورت میدی ؟ 

الان دیگه همه از ای وی اف خبر دارن ،عصر حجری

زیاده روی کردی ولی لازم بود. خوشبحال دخترتون که مادری مثل شما داره. انشاءالله خدا یه خواهر و برادر خوب هم بهش بده.

ما هم سه تا دختریم و نشده یه روز فامیل حرف مفت نزنن به مامانم که برو ای وی اف کن😑 مامان بابام دلشون بچه میخواد ولی براشون فرقی نداره دختر پسر ،اصرار میکنن که نه حتماً برو دکتر که صد درصد پسر بشه!

من خودم خیلی داداش دوست دارم اما به خاطر این رفتارا حس میکنم دارم از پسرا متنفر میشم🥲

یکبار نگفته چندین بار گفته..یکبار برای همیشه باید جوابشو میدادم.نه والا اطرافیان دیدم رفتن ای وی اف ...

الان دیگه واسه بچه اولم میرن ای وی اف! خیلی براشون مهمه تاج و تختشون خالی نمونه

زیاده روی کردی ولی لازم بود. خوشبحال دخترتون که مادری مثل شما داره. انشاءالله خدا یه خواهر و برادر خ ...

وقتی کسی بارها بگه.یکبار باید برای همیشه جوابشو بدی عزیزم فکر نکنه پسر اورده آپولو هوا کرده😅

من یه چیزی میگم که طرف مقابلم حرص بخورهاینم اینطوری جواب میدهمن میفهمم حرص خورده و به هدفم رسیدم! پس ...

عزیزم چرا جواب ندم.یکبار باید دمشو بچینم دیگه برای من هی پسر پسر نکنه😅

وقتی ازدواج میکنی همه فضول میشن یا میگن بچه بیار یا میگن چرا نمیاری یا میگن دومی چبشد سومی کوش بابا دوتا ادم عاقل باهم ازدواج کردن عقل دارن نیاز ب حرف شما ندارن

🫂🙂سردرگم در هیاهو