2777
2789
عنوان

به خودت نرسیدن شده ی ارزش

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 91 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تکلیف اونایی ک بعد چندساعت موهاشون چرب میشه چیه

خب موی تمیز ک مقداری چرب بشه بو نمیگیره که ..

سبک زندگی سالم باشه ( ورزش مرتب ، غذای سالم و..)بدن آدم کمتر چرب میشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خب موی تمیز ک مقداری چرب بشه بو نمیگیره که ..سبک زندگی سالم باشه ( ورزش مرتب ، غذای سالم و..)بدن آدم ...

اقا ربطی نداره ،یکی پوستش چربه ،کلا طبیعت بدنشه ربطی ب سبک غذاهم نداره

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

یکی دوس داره غلیظ ارایش میکنه یکی ملایم ارایش میکنه یکی اصلا حال نمیکنه ارایش کنه ب هرحال صورت خودشه هر کاری خواس میتونه بکنه و ما نمیتونیم تعیین کنیم این ی ارزش هس یا نه ب خود طرف مربوطه بیخیال

بیخیال میگذره

معمولا ارایش خیلی زیاد و عمل های افراطی رو نمی پسندن

من نمیگم بده ها

اما به خود رسیدن یعنی همون دوش گرفتن و تمیز و مرتب بودن و لباس خوب پوشیدن و به پوست رسیدن 

بقیه ش دیگه میشه سلیقه

پیک می به کسی میگن که جلوی پسرا همجنس خودشو خراب می‌کنه تا خودشو بالا ببره چه ربطی به آرایش داره ؟

عزیزم متوجه نشدی

میگم ب کسی ک ب خودش میرسه و ارایش میکنه بعضیا میگن دنبال جلب توجه و انتخاب شدنه و درواقع پیک میه

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

اینجا کاربر داشتیم تاپیک زده یه ماه حموم نرفتم 

یا شیو نمیکنم 

یا رفتم جایی از بوی عرقم چپ چپ نگاهم کردن 

تاپیکایی خوندم که مات و مبهوت موندم 

عادیه که بیان بهت بگن رسیدگی و خوش بو بودن و ارایش ملایم احمقانه س

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بیشتر ببینید
عزیزم متوجه نشدیمیگم ب کسی ک ب خودش میرسه و ارایش میکنه بعضیا میگن دنبال جلب توجه و انتخاب شدنه و در ...

نه بابا در دهن مردم مردم همیشه بازه 

به حرف بقیه باشه کلا نباید زندگی کنیم 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

ارایش نکرد با هپلی بودن خیلی فرق داره. بعضیا ارایش میکنن ی زحمت نمیدن حموم برن. یا پوستی ک کلی روش چیزی مالیدن پرجوش و پوست مرده س. هنرمند بودن یعنی اینکه خودتو اراسته نشون بدی