2777
2789
عنوان

هرکسی یه نظر بده؟؟؟

1756 بازدید | 11 پست
من یه مادر 28 ساله هستم که یه دختر 13 ماهه دارم....4 سال پیش فارق تحصیل شدم اما بنا به دلایلی سر کار نرفتم و حالا تصمیم گرفتم برم سر کار....اما از بخت بده ما حالام که می خوایم بریم سر مار اول میگن سابقه داری....کامپیوتر بلدی....زبان بلدی....شانس ما همه اینا رو مقع دانشگاه بلد بودم اما به مرور زمام یلدم رفته....
خلاصه ما بدو دنبال کار و از کار خبری هم نسست پارتی هم که نداریم....حالا اومدم کلاس کامپیوتر میرم....اما برا زبان هم وقتش کلاس ندارم هم هزینش زیاده اگه بخوام فشرده برم.می خوام تو خونه بخونم اگه کسی می تونه بهم بگه چه کتابی و بخونم ممنون. میشم....در ضمن در گذشته نصرتم گوش دادم.....زبانم هم خوب بود ولی به مرور که کار نکردم یادم رفت حالا می خوام من و راهنمایی کنید برل یاد گیری زبان....تا شاید این مشکل حل کنم و دیگه بهونایی برا استخدام کردنم نباشه...
هر چند که می دونم حرف اول و اخر پارتی میزنه....ولی ما که نداریم چه گناهی کردیم
سلام عزیزم اگه قبلا نصرت گوش دادی وسابقشو داری سی دی های انگلیسی در خواب را بگیر من امتحان کردم خیلی خوبه و باعث میشه چیزایی که قبلا خوندی و الان یادت رفته رو به یاد بیاری.خیابون انقلاب بازارچه کتب زبان های خارجی تهیه اش کن.
شما تحصیلاتون در چه زمینه یی بوده ؟
وقتی صحبت از زبان انگلیسی میشه منظور گفت و گو و مکالمه و تنظیم قرارداد بین المللی نیست عزیزم، شما باید به زبان تخصصی رشته تون آگاه باشید که برای دریافت اطلاعات، استانداردها، فرم ها، جداول و ... به مشکلی بر نخورید

و کامپیوتر هم همینه، مثلا یه شخصی که مهندس برقه وقتی میگن کامپیوتر بلدی، منظورشون آفیس و اینترنت نیست که، منظور نرم افزار تخصصی تو اون زمینه برای محاسبه و طراحی هست

وقتی برای شغلی میخوان شخصی استخدام کنن، اون شخصی که مصاحبه میکنه باید متقاعد بشه که شما اول از همه متعهد به کارتون هستید و قابل اعتمادید و دیگه اینکه از عهده اون شغل بر میای (یعنی اون کارو بلدی و در اون زمینه تسلط داری )
بحث زبان و کامپیوتر صرفا جنبه فرم و تشریفاتی داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیز من کار پیدا کردن خودش مثنوی صد من کاغذ هستش و این که هنگام استخدام هزارتا سنگ جلو پات میندازند همش بهانه هستش وگرنه این چه حرفیه من خودم بازنشسته اداره دولتی هستم و اینو بگم هیچ کس از نظر سطح سواد یر جاش نیست . لیسانس معماری در آزمایشگاه فوق دیپلم ادبیات در قسمت حسابداری ووو استخدام در ایران فقط و فقط به پول و پارتی و پرویی بستگی داره . و اما در مورد سئوال شما آموزش زبان نصرت را ادامه بده و بیشتر فیلم با زیر نویس انگلیسی نگاه کن و خوب به تلفط و نوشته ها نگاه کن تا راه بیفتی و در مورد کامپیوتر هم باید از پایه شروع کنی که کتابهای آموزشی مهارتهای هفت گانه رو پیشنهاد میکنم میتونه خیلی سریع شما را به مقصود برسونه مشکلی هم داشتی از طریق ایمیل تماس بگیر تا مشکلتو در مورد کامپیوتر و زبان حل کنم
2805
دوست عزیز
آقای RezaM.S

همین بحث شمارو من چند وقت پیش بطور مفصل با بعضی از دوستان داشتم، الان خود شما، منم میشم پارتی تون و کاری با حقوق تقریبا ماهی سه میلیون و مزایا بسیار خوب و از همین فردا هم معرفی تون میکنم، ولی آیا شما بلدید توی یک نیروگاه بخار، یک توربین راه اندازی و استارت کنید ؟؟
یا توی یک ایستگاه تقویت فشار گاز یا پالایشگاه نفت یا پست برق یا اتاق کنترل یا تجهیزات الکترونیکی یک بیمارستان و یا محاسبه تنش و نیرو وارد به پایه های یک پل یا سازه... کار کنید ؟ ( البته شمای نوعی مثال زدم و منظور من شخص خاصی نیست)
پارتی و مسائل مربوط به اون در مورد وظایفی که نیاز به تخصص نداره، مثل کارمند ادارات دولتی، یا کارهای دفتری و یا خدماتی وگرنه بحث تخصص هنوز سرجای خودش هست و بحث دیگه شامل رده های مدیریتی میشه که اون به پارتی بستگی داره و مربوط به بحث ما نمیشه

اخه سابقه از کجا بیارم من باید از یه جایی شروع کنم....هر جا میرم میگن سابقه....الان کلاس کامپیوتر دارم میرم از فردا زبانم به جد شروع می کنم...اما به خدا 100 جا رفتم حتی شرکتهای کار یابی ولی اخرش سابقه و پارتی....خوب سابقه از کجا میاد.....اصلا ا وقتی میری برا مصاحبه میکن از جایی معرفی داری....خوب ندارم....می خوام از اینجا شروع کنم....میگن:خانوم اینجا جاش نیست...ما وقت برا اموزش نداریم.....من اهوازم....همه میگن اونجا که کار فراون ...ولی کو؟همش زد و بند بازی....پارتی بازی....به خدا.....من میرم دنبال کار وقتی میرم برا مصاحبه می بینم یارو کار داره اومده یه کاره نیمه وقتم پیدا کنه و می کنه اونوقت ما 1 کار می خوایم اونم پیدا نمیشه
مایا جان به نظر من مفیدترین کار تربیت بچه عزیزت است. اگر احتیاج مالی نداری بی خیال شو. دلت میاد دسته گلت رو بسپری به غریبه ها؟؟؟ بهترین مهد و پرستار ثانیه ای جای اغوش گرم تو رو براش نمی گیره
مایا جان جوینده یابنده است. اگر واقعا دنبال کار باشی بالاخره پیدا می کنی.ممکنه یکم طول بکشه تا کار مناسبی پیدا کنی ولی بالاخره پیدا می شه. نمی دونم رشته ات چیه ولی بهترین راه اینه که ببینی الان چه چیزی توی رشته ات جدیده و روی بورسه بنظر من بجای کامپیوتر و زبان یاد گرفتن برو پی اون. کامپیوتر در حد icdl رو که همه بلدند کلاس رفتن نمی خواد البته اگه قبلا کار کرده باشی.بجای وقت تلف کردن برو دنبال اون اصلیه اونوقت از 10 جایی که بری مطمئن باش حداقل 3 جا می خوانت.(منظورم جاهایی که مرتبط با رشته ات هست). موفق باشی.
ما نمی تونیم نظر بدیم که بمون خونه یا برو سرکار این بستگی به روحیه هر شخصی داره. ممکنه خونه بمونی و از سر بی حوصلگی اصلا هم با بچت کار نکنی و شاید هم مثل این مامان نی نی طاها خیلی مامان فعالی باشی و هیشه در پی یادگیری بچه ات.
و اینو بدون که مفید بودن برای جامعه فقط سر کار رفتن نیست. تو بادرس خوندن دیدت به زندگی و جامعه بازتر شده حتی برای تربیت فرزند هم با یک روش بهتر و اصولی تری می تونی جلو بری