2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی دارم حرص میخورم بیاین

154 بازدید | 10 پست

سلام خوبید 

من یه فامیل نزدیک دارم که قبلا خیلی پست سرم حرف میزد 

مثلا من استخدام شدم رفتن همه جا گفتن پارتی داشته در حالیکه من ۳ ماه کامل درس میخوندم دکتری قبول شدم حتی تبریک معمولی بهم نگفتن ازدواج کردم شب عروسیم چون ما خیلی اطلاعات ندادیم ‌بهشون داشتن دعوا راه مینداختن که بابام جلوشون گرفت بعد کادو عروسی به من یک سکه ۲۰۰ سوتی دادن که قیمتش اون موقع ۱۵۰ تومن بود😕 و این آدم میلیارده….کمترین کادو عروسیم بود درحالیکه مامانم به دخترشون ربع سکه داده بود خلاصه بعد این کار ما دیگه رفت و امد نکردیم و گله کردیم 

بعد یه عالمه حرف الکی پشت سرمون زدن همه رو با خانوادم لج انداختن باز ما کوتاه اومدیم جوابشون ندادیم 

عید نوروز بعد دو سال من خونه یکی از فامیل ها دیدمشون کاملا عادی با لبخند سلام دادم  عین گاو به من سلام ندادن برای من قیافه میگرفتن خانوادگی خیلی حس بدی گرفتم خونه مردم  

حتی به شوهرم سلام ندادن 

خیلی حرصم گرفته 

اخه به چیشون مینازن

دو تا بچه داره ۱۸-۱۹ سالگی ازدواج کردن سراسر خاله زنک بازی روزی بیست باز با هم درگیر میشن نه درس خوندن نه کار دارن نه حتی زندگی نرمالی دارن نه داماداش شغل خیلی تاپ دارن خودش داره همشون ساپورت میکنه

بعد اینا برای من قیافه بگیرن خیلیه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مگه برات مهمه ؟

ببین خیلی بهم برخورد توی یه جمع بزرگ روش برگردونه سلام نده

مگه من چیکار کردم 

منکه خودم رفتم جلو سلام دادم بهش که حداقل جلوی مردم حفظ ابرو کنم بعد عین گاو منو رد میکنه میره نفر بعد…

دیگه چجوری حسادتشون بروز بدن؟ ولش کن گمشن

من آدم حرص خوری هستم متاسفانه چند روز توی فکرم

کاش یه کاری کرده بودم حداقل دلم خنک می‌شد

این دختر فامیلمون مثلا ۶-۷ سال از من بزرگ تره بچه هاش ۱۴-۱۵ سالشونه

بعد خودش رو با من میگیره چرا

تو دوران عید همه از فامیل و اینا شکایت دارن از قدیم بوده ول کن دیگه تمام کن این رفت و امدو کات کن.

اتفاقی اومدن خونه فامیل دیگمون دیدمشون 

وگرنه دو سال بیشتره ندیدمشون