2777
2789
عنوان

به نظرتون تو ازدواج دوم چقدر مهریه معقوله

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 123 پست
بله دقیقا همینقدره

مهریه معقول و مناسبیه

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب اون اقام ازدواج دومشه دو تا بچه داره آخه 14 تا سکه چی میشه 14 سالم از من بزرگتره من مهریم تو ازدواج قبلیم 214 بود مگه جذام گرفتم که الان 14 بندازم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
مهریه معقول و مناسبیه

ممن خیلی راضی هستم بیشتر دوست نداشتم

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید
شما متاهلی ؟ مهریت ۱۴ تاس؟

من سوال استارتر رو پاسخ دادم عزیزم 

تو ازدواج دوم همون ۱۴ تا سکه مناسبه 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

راس میگه ازدواج اول ۱۱۴ تا نمیکننبعد الان که مرده داره سکه زن اول میده مگه خره بگه ۱۱۴تا؟با عرض معذر ...

ایشون دو تا پسر بزگ داره 20 و 24 ساله کوچیک نیستن که مراقبت بخوان خانوم قبلیشونم فوت شدن جدا نشدن

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

از مهریه مهمتر خونه هست اقوام  ازدواج دوم کرده ولی از اول تا کرده که خونه برای بچه هاش هست که الیته همشون متاهل وپولدار هستند. دور از جون فامیلمون چیزیش بشه خانم آواره میشه ‌

از ازدواج اولت چقدر بهت رسید؟

نزدیک 10 تا سکه البته به نرخ سکه قدیم نه نرخ الانش تو 4 سال قسطی گرفتم

ایشون دو تا پسر بزگ داره 20 و 24 ساله کوچیک نیستن که مراقبت بخوان خانوم قبلیشونم فوت شدن جدا نشدن

خب عزیزم مهریه زن اول توسط فرزندان آقا قابل دریافته ب هرحال ۱۱۴ تا برای ازدواج دوم معقول نیست