2777
2789
عنوان

اونایی که برای سزارین پمپ درد گرفتن یا نگرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 34 پست
چه دل وجراتی داری میخوای عمل کنی من دکتر گفت تا شنبه صبر کن دردت شروع نشد عملا میکنم من گفتم من نمیا ...

افراد باهم متفاوتن.هر کسی باید خودش برای هر کدومش جرات داره اونو انتخاب کنه،من در خودم جرات سزارین رو میبینم و ما به دیگران در این مورد باید چیزی نگیم که چطور برای سزارین جرات داری یا چطور برای طبیعی جرات داری.من سوالم در مورد پمپ درد هست و فردا وقت عمل دارم،دوست ندارم در مورد نوع زایمانم صحبتی بشه.ممنونم.امیدوارم شما هم زایمان خوبی داشته باشین.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

افراد باهم متفاوتن.هر کسی باید خودش برای هر کدومش جرات داره اونو انتخاب کنه،من در خودم جرات سزارین ر ...

منم سزارینم اختیاری بود و به شدت راضی بودم،، الانم اگر برگردم عقب هم حتما سزارین اختیاری رو انتخاب می‌کنم و حتما پمپ درد رو میگیرم چون خوب بود  

منم سزارینم اختیاری بود و به شدت راضی بودم،، الانم اگر برگردم عقب هم حتما سزارین اختیاری رو انتخاب م ...

ممنونم عزیزم که تجربه تون رو به اشتراک گذاشتین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه دل وجراتی داری میخوای عمل کنی من دکتر گفت تا شنبه صبر کن دردت شروع نشد عملا میکنم من گفتم من نمیا ...

کاش حرف دکترتو گوش میدادی

من سر اینکه گفتن میتونی طبیعی زایمان کنی ۳،۴ساعت زیر امپول فشار درد کشیدم دررررردا .امپول فشارو ریخته بودن تو سرم ،مدام دردم میگرفت.یعنی شوهرم که کنارم بود تو اتاق ،سرشو گرفته بود انقدر من داد کشیدم نفس تنگی گرفته بودم.اصن یه وضی

چون یروز زودتر رفته بودم و دکتر خودم که فرداش اومد گفت زودتر اینو ببرید سزارین با این همه امپول فشار هنوز یه سانتم دهانه رحم ش باز نشده...

نمیخوام تو دلتو خالی کنم حامله م هستی اما انقدر مطمئن نگو راجب سزارین که بده .هردو سختی خودشو داره .

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
کاش حرف دکترتو گوش میدادیمن سر اینکه گفتن میتونی طبیعی زایمان کنی ۳،۴ساعت زیر امپول فشار درد کشیدم د ...

شما سزارین کردی چند روز بعدش سرپا شدی؟ 

چون منم قراره سزارین کنم و چند روز بعدشم برم دانشگاه

شما سزارین کردی چند روز بعدش سرپا شدی؟ چون منم قراره سزارین کنم و چند روز بعدشم برم دانشگاه

من سزارین اولم ۶سال پیش بود چندروز خونه خودم استراحت کردم مادر و مادرشوهرم مواظبم بودن کارامو میکردن،چندروزم خونه مادرشوهرم موندم اونجام استراحت کردم ...

در کل بنظر من تا بخیه نکشیدی نمیتونی بری دانشگاه.هرچقدرم بدنت قوی باشه .

پس باید مرخصی بگیرم. مرسی

اره حتما بگیر بعد ۱۰روز که بخیه کشیدی خیلی شیک برو دانشگاه .

که  بخیه ت عفونت نکنه خدایی نکرده تو این گرما لیچ بشه عرق میکنی راه طولانیه بری برگردی .

از خود دکترت بپرس .. من تازه زایمان کردم و به دکترم پمپ دردو گفتم ، گفت ما ی بی حسی ای میزنیم ک اصلا دردو متوجه نمیشی. و واقعا هیچ دردیو متوجه نشدم بدون پمپ درد . البته بیمارستان خصوصی بود 

دخترانم 👭💞                                   مثل نفس هایم  ‌‌‌‌‌‌‌                               دوستتان دارم💖💖💖                       همان قدر بی اختیار...                         همان قدر تا پای جان....

شما سزارین کردی چند روز بعدش سرپا شدی؟ چون منم قراره سزارین کنم و چند روز بعدشم برم دانشگاه

همه ی دانشگاه ها دو ترم مرخصی میدن .. دنبال مرخصیت برو

دخترانم 👭💞                                   مثل نفس هایم  ‌‌‌‌‌‌‌                               دوستتان دارم💖💖💖                       همان قدر بی اختیار...                         همان قدر تا پای جان....

میدونم مرخصی میدن. خودم میخواستم به درسم لطمه نخوره ولی مثل اینکه ناگزیر هست

عزیزم ادم وقتی بچه دار میشه باید فکر بچه باشها... ن درس 😂