2777
2789
عنوان

بنظرتون دلیل خیانت مردا چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3068 بازدید | 220 پست
یه دیدگاه هست که میگه اساسا مرد خوب وجود نداره و مردایی که فکر میکنیم خوبن در واقع بازیگرای بهتری نس ...

من واقعا دیدم حتی خواهر و برادراش کاملا ازش خبر داشتن چه پسر خوب و باشخصیتی در طول مجردیش تک پر یه نفر بود با همونم ازدواج کرد بعد یه مدت ب زنش مجازی خیانت کرد همه مون تعجب کردیم نمیدونم چی باعث شد اینکارو کنه یا زنش برام کم گذاشته ازش فاصله گرفته یه چیزی که باعث شده احساس تنهایی بکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه مشکل شخصیتی نداشته باشن احتمالا از سمت زنشون و خانواده بی توجهی و سردی دیدن

بی توجهی و سردی باعث خیانت میشه بعد بعضیا میگن زیاد به شوهرتون توجه کنید اویزونش نباشید

فقط و فقط رابطه ج ن س ی .متاسفانه خانوما به اندازه کافی به این نیاز همسرشون ارزش نمیدن.در مرد هم به ...

یه دوست دارم طبق گفته خودش دیگه کمری نذاشته برا شوهرش 

شکم هم هزار ماشاالله خندق بلا 

اما دوسه باره شوهرش خیانت میکنه 

یکیش حتی زنه شوهر داشت،بچه داشت

بی توجهی و سردی باعث خیانت میشه بعد بعضیا میگن زیاد به شوهرتون توجه کنید اویزونش نباشید

اگه منظورت بلاگرا اینستاس اونا واسه جذب فالور یه چیزی میگن 

درکل باید ارزش خودت رو بدونی ولی به این معنا نیست که به پارتنر یا همسرت بی توجه باشی

فقط و فقط رابطه ج ن س ی .متاسفانه خانوما به اندازه کافی به این نیاز همسرشون ارزش نمیدن.در مرد هم به ...

همیشه ام این جوری نیست من یکی رو میشناسم با اینکه خودش گفت زنم از این نظر کم نمی‌ذاره بازم خیانت  کرد چرا چون مریضن تنوع طلبی

ولی  زنا به خاطر کمبود محبت و توجه  معمولا خیانت می کنن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
یه مرد با کی به زنش خیانت میکنه؟یه زناینجا همه سیس پاکدامنی برمیدارندرصورتیکه تا چشمشون به پول میفته ...

متاسفانه درسته زنام خیلی پول پرست شدن حاضرن زندگی یه زن دیگه خراب بشه فقط پول تیغ بزنن و مرد رو از راه به در کنن

حدواندازه دارهیه پروانرو سفت تو مشتت بگیری میمیره شلم بگیری پر میکشه

یه زن باید خیلی حواسش ب خودش زندگیش و شوهرش باشه نباید الکی قهر کنه چند ماه بره خونه پدرش من خیلی از خانوما دیدم بخاطر یه مشکل کوچیک سه ماه رفته خونه پدرش اخه چرا بعد متاسفانه زندگی خراب کن زیاده هیشکی از دوس داشتن و محبت و توجه فراری نمیشه اما از تنهایی و سردی و نبود خانومش اگه خیلیم مرد خوبی باشه همین مجازی خیانتش شروع میشه

دلیلش فقط ذات خراب مرد وزن میتونه باشه... ودیگه هیچی.... آدم های هستن که با همسران سرد وبی توجه زندگی میکنند.. ولی همینجوری بهشون وفادارن... پس سعی نکنیم باچیزای الکی خودمون رو قانع کنیم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..

مجازی هم خیانت بحساب میاد مگه 

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید