2777
2789

من امسال اولین باره میخوام نماز عید فطر رو شرکت کنم.مثل نماز جماعت های دیگه حمد و سوره رو فقط امام جماعت میخونه دیگه درسته؟

همین مجازات تو را بس که من دیگر برایت میو میو نمیکنم.🐈

بله عزیزم عیدت مبارک

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیدت مبارک.  معمولا اونجا یه برگه بهت می دن که چه سوره هایی و چه دعایی باید موقع نماز بخونی. از روی اون برگه می خونی

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
عیدت مبارک. معمولا اونجا یه برگه بهت می دن که چه سوره هایی و چه دعایی باید موقع نماز بخونی. از روی ...

اشکال نداره برگه دستت باشه از روی برگه بخونی؟

تا حالا نخوندم.😄

عیدت مبارک. معمولا اونجا یه برگه بهت می دن که چه سوره هایی و چه دعایی باید موقع نماز بخونی. از روی ...

ممنونم ❤️

عید شما هم مبارک🌹

اشکال نداره برگه دستت باشه از روی برگه بخونی؟تا حالا نخوندم.😄

نه مشکلی نداره. 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید