2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدون تعارف جفتتون خوشگلین. شاید اخلاق اونو بیشتر دوسدارن . قیافه شما مغرور میزنه و قیافه جاری خنده الکی و بزور.. 

اصلا دنبال محبت از اینو اون نباش میخان دوستت داشته باشن نمیخان بدرک دوستت نداشته باشن. چه نیازی به دوستداشتنشون داری..

همسرتو اجازه نده مقایسه کنه بگو اگه به مقایسه که داداشتم اینمدلیه میخای منم هی بزنم سرت تا بفهمی مقایسه کردن چه حسی داره

بدون تعارف جفتتون خوشگلین. شاید اخلاق اونو بیشار دوسدارن . اصلا دنبال محبت از اینو اون نباش میخان دو ...

نه اون‌حیلی بهشون سخت گرفته و‌راحت‌جوابشونو میده وای من نه همش رعایتشونو کردم

تقصیر همسرمه شوهر اون‌خیلی میلرش بالا و‌احترام‌همیذ من‌میره چیزای خصپصیمون هم تعریف میکنه

اون‌کوچولو موچولو‌و‌بیلی فیسه من به قول همسذم‌گندم

کجات گنده عکس خودشم بذار 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اون‌کوچولو موچولو‌و‌بیلی فیسه من به قول همسذم‌گندم

معلومه ریزه میزه ست من به شخصه خیلی ظریف و ریزنقش نمی پسندم

بلاخره آدم باید هیکل مناسبم داشته باشه همه چی که فیس نیست

نه اون‌حیلی بهشون سخت گرفته و‌راحت‌جوابشونو میده وای من نه همش رعایتشونو کردمتقصیر همسرمه شوهر اون‌خ ...

مسئله همینه میگن شوهره که خانومو ارج و قرب میده و بالا میبرتش یا با رفتار اشتباهش فرش زیرپای خونوادش میکنه