2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میخواد بیاد با ما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3439 بازدید | 136 پست
الان اگه مادر خودتون بود میگفتین وظیفمونه فلانه نمیدونم تاج سرمونه بیاد و شوهرتون چیزی میگفت دهنشو س ...

اگ مادرما دوشبش بشه سه شب میبینی شوهره چس میکنه خودشو و فتنه نیشه ک مادرت زیاد اومد یا ادمو از دیدنش منع میکنه

یجوری گفتس مادرخودت انگاز گفتم مادرشوهرتو بکشن جانم زندگی دوباره بهش دادم سنی نداره

منم میدونم اینا رو تنهایی سخته براشون ولی اینم درنظربگیرین شاید خودش نخواد.

دروغه روز خوب اصلا...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان اگه مادر خودتون بود میگفتین وظیفمونه فلانه نمیدونم تاج سرمونه بیاد و شوهرتون چیزی میگفت دهنشو س ...

نظرت محترمه ایشالا توی زندگیت با همچین نعمت هایی رو به رو بشی و با روی گلت استقبال کنی 

اگ مادرما دوشبش بشه سه شب میبینی شوهره چس میکنه خودشو و فتنه نیشه ک مادرت زیاد اومد یا ادمو از دیدنش ...

دقیقا تازشم من با خانواده خودم تعارف ندارم اگه اونام مزاحمتی ایجاد کنن میگم درحالی که فقط مواقعی که دعوتشون میکنم میان

ارزوی یه همچین چیزی میکنم برات

نکن ولی کردیم مهم نیست من هیچوقت آدمی که به سمتم روارورده مخصوصا اگه مادر همسرم باشه دل شکسته نمیفرستمش خونه شکستن دل مادر همسرم مثل شکستن دل همسرمه

سنت کمه وقتت زیاد واسه زندگی زیاد وقت داری

درسته عمردست خداست ولی ازلحظاتی که همسرت پیش مادرشه ناراحت نباش گاهی این لحظه ارزوی هرکسیه و چه آرزوهایی که دیگه دست نیافتن میشن.

دروغه روز خوب اصلا...

دلتو از کینه پاک کن

عزیزم تو دلم کینه ای نیست تا امروز کنارمون بود هرجا رفتیم بردیمش الان من نمیخوام باشه پدر مادر من بودن شوهرم منت میزد و تا الان چیزی نگفتم 

وای الان دوس ندارم باشه از خودم مهمتر میبینم که نیست تو دنیا برام پس میخوام کاری که دوس دارمو انجام بدم من مگه چند بار به دنیا میامو زندگی میکنم

نکن ولی کردیم مهم نیست من هیچوقت آدمی که به سمتم روارورده مخصوصا اگه مادر همسرم باشه دل شکسته نمیفرس ...

خدا پاداش تورو بده توی اخرت ایشالا 

بگم نیا من میخوام با شوهرم باشم دلش میشکنه

نکن ولی کردیم مهم نیست من هیچوقت آدمی که به سمتم روارورده مخصوصا اگه مادر همسرم باشه دل شکسته نمیفرس ...

خونه سالمندان باز نکردم که تو اوج جوونیم مگه من چقد دیگه جوونم که بخوام ارزوهامو انجام بدم وقتی که شوقش رفته ی زن ۴۰ ساله با ی زن ۲۰ ساله شوق ذوقش یکیه

عزیزم تو دلم کینه ای نیست تا امروز کنارمون بود هرجا رفتیم بردیمش الان من نمیخوام باشه پدر مادر من بو ...

خب با همسرت درمیون بذار باید مادرشوهرت یکم درک کنه نیآدحالا میبینی میاد با همسرت درمون بذار لاقل دوروزه یک باربیاد

یاشمابریدخونشون زودپاشین که ایشون دیگه تشریف نیازن 

دروغه روز خوب اصلا...

خونه سالمندان باز نکردم که تو اوج جوونیم مگه من چقد دیگه جوونم که بخوام ارزوهامو انجام بدم وقتی که ش ...

آخه گلم راهی نیست خودتم میگی بگم ناراحت میشن دلشون میشکنه

دروغه روز خوب اصلا...

آخه گلم راهی نیست خودتم میگی بگم ناراحت میشن دلشون میشکنه

نه میخوام بگم من نمیگم کلا نیاد لاغل ماهم جوونیم بزاره یه اب خوش از گلومون پایین بره نه بی احترامی میکنم نه فوش من فقط یه مدت میخوام باهمسرم تنها باشم دو سه ماه دیگه بچم میاد و هیچ وقت نمیتونی دوتایی باشیم

ی بار ناراحت میشه مادر شوهرم ناراحتی منم میفهمه منم دل دارم نوه هاش هم سن منن برا اونا هنیشه میگه تنها برین خوش بگذرونین جلو منم میگه دل من نمیشکنه؟