2777
2789
چون روابط اجتماعیم ضعیفه بیشتر حواسم به خودمهولی من صورت طرفو فقط مورد توجه قرار می‌دم کلاحتی یادم ن ...

منم اینجوریمااا نمیدونم چرا کلا یادم نمیمونه طرف چ شکلی بود فقط جنسیتش یادم میمونه😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون حس اولیه یا میگن وایب طرف اگ ۳۰ ثانیه اول از کسی خوشم نیاد دیگ خوشم نمیاد انگار هرادمی ی موجی داره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
نه همه ادما

چرا میشه عزیزم اون وایبی ک میدن طرز نگاه کردن حرف زدن

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

اون حس اولیه یا میگن وایب طرف اگ ۳۰ ثانیه اول از کسی خوشم نیاد دیگ خوشم نمیاد انگار هرادمی ی موجی دا ...

من با حرفت خیلی موافقم و واقعا هر ادمی ی انرژی داری 

اون حس اولیه یا میگن وایب طرف اگ ۳۰ ثانیه اول از کسی خوشم نیاد دیگ خوشم نمیاد انگار هرادمی ی موجی دا ...

دقیقا منم همینم از ی عده الکی خوشم نمیاد حال نمیکنم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

اون تست یواشکی منظورتون چیه؟

خب این مخصوص خانوماس ، منظورم اینه مال خودمه که میتونم رو طرف مقابل تست کنم!

برا شماها مثلا میتونید یه کوچولو رو اعصاب طرف برید ببینید اعصاب داره یا نه؟☺️ زود از کوره در میره؟

وقتی عصبانی میشه چیکار می‌کنه؟ بددهنی میکنه؟ بی‌منطق میشه؟☺️ همین چیزا دیگه!☺️

نکته‌ش اینه که خودتون میدونید این تسته و الکیه! چون اگه طرف زیاده‌روی کرد می‌تونید بگید الکی گفتم و می‌خواستم امتحانت کنم! و بای !😁😂

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بیشتر ببینید
چرا میشه عزیزم اون وایبی ک میدن طرز نگاه کردن حرف زدن

درسته حرفت نمگم مخالف نظرتم عزیزم 

ولی ی سریا خیلی کلکن گولت میزنن نمیشه با حرف و نگاه یا حتی عمل چیزی ازشون فمید

دقیقا منم همینم از ی عده الکی خوشم نمیاد حال نمیکنم

دقیقا اصلا انگار همه چی رو مخته چون از اول خوشت نیومده 

من جاریم بزرگم مجرد بودم اومد منو ببینه نمیدونستم میخوان خواستگاری کنن اومد مهمونی از اون اول ازش بدم میومد به مامانم گفتم یجوریه الانم ۸ سالهدازدواجدکردم هنوز ازش بدم میاد 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خب این مخصوص خانوماس ، منظورم اینه مال خودمه که میتونم رو طرف مقابل تست کنم!برا شماها مثلا میتونید ی ...

خب همینجور از راه نرسیده بخوایم اینکازو بکنیم میزنه لهمون میکنه😂ملت عصاب ندارن این روزا