2777
2789
عنوان

آقایون اگه یه پسر یه دختری رو بخواد ولی خانوادش راضی نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 37 پست

تو این شرایط قرار گرفتم و خانواده شو راضی کرد سه سال طول کشید

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین کلا لحنم اینجوریه🩷🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول ، همون که شما گفتی به اینکه چقدر طرفو دوس داره!

اما این چیزا هم هست ☺️ :

به اینکه ثبات شخصیتی داشته باشه و بچه و دهن بین نباشه که با دو کلمه حرف گول بخوره که این دختره چیه و بذار خودم برات یه دختری پیدا کنم که این جلوش اصلا دیده نشه!☺️

به اینکه از لحاظ مالی مستقل باشه چون اگه زیربلیط خانواده باشه محاله بتونه جیک بزنه!😁 فوقش یه ذره اعتراض یا نهایتاً قهر کنه!😁 اما دستش به جایی بند نیست چون آقای خودش نیست!

به اینکه چقد جنم داره و پای حرفش بمونه و اونارو مجاب کنه یا نهایتا تنهایی به دل جاده بزنه!☺️

و البته به سن و سال و شرایط زندگی و خیلی چیزای که نوشتنشون چندان لزومی نداره!☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بیشتر ببینید
اول ، همون که شما گفتی به اینکه چقدر طرفو دوس داره!اما این چیزا هم هست ☺️ :به اینکه ثبات شخصیتی داشت ...

فامیل ما دست پسره کلاااا تو جیب خانواده بود بااینحال بازم کم نیاورد و پافشاری کرد خانوادشم راضی نبودن از ته قلب ولی بازم همه چی براشون فراهم کردن.شغل خونخ جهیزیه،طلا،مراسم و...

اول ، همون که شما گفتی به اینکه چقدر طرفو دوس داره!اما این چیزا هم هست ☺️ :به اینکه ثبات شخصیتی داشت ...

خیلی خوب بود مطالبتون.  زحمت شد.  ممنونم🙏🏻

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید
چقدرطول کشید؟

خوب بستگی داره اول پسره مستقله یا محتاج به خانوادش اگر شغل و خونه نداره و نیاز به حمایت خانواده داره اگر عقب بکشه بهتره ولی اگر زندگی مستقلی داره نمیگم به خانواده اش پشت کنه ولی مخالفت انها تاثیری نداره 

من خودم خانوادم مخالف بودن و هیچ شناختی از خانواده همسرم نداشتن و مهمترین دلیلشون زبان متفاوت بود ولی وقتی مادر م رو باهاش اشنا کردم نظرش ۱۸۰ درجه برگشت 

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
خوب بستگی داره اول پسره مستقله یا محتاج به خانوادش اگر شغل و خونه نداره و نیاز به حمایت خانواده داره ...

چه قدر خوب.  مادرتون هم منعطف بودن شکر خدا.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید