2777
2789
عنوان

بخاطر قدم اینقد مسخرم کردن ک حالم از خودم و زندگیم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 62 پست
منم هم قد توام😁😉دختر باید ریزه میزه باشه

الان این حرف باید ریزه میزه باشه ب قد ۱۶۵ و ۱۷۰ برمیخوره

چون اونا هم بغلی و ریزن ! با کسی که ۲۵ سانت بلند تر از خودشون هست 

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قدت مناسبه...پسردایی منم یکبار با تمسخر گفت تو چرا از عرض رشد می‌کنی ..قدمو‌مسخره‌کرد....اون لحظه ناراحت شدم.چون فامیل ما دختر زیر ۱۷۰نداریم یکی دونفریم من ۱۵۸هستم....ولی توی جامعه به نظرم قدم‌متوسطه.. بعضیا بی فکر حرف میزنن

خودم از خودم متنفرم وگرنه از بقیه لحاظ پیشرفت کردم کنکور دانشگاه فرهنگیان قبول شدم اینا بحثش جداس حا ...

این هم جزئی از آپشنهات هست چرا باید قبولش نکنی ؟ همیشه قدرت حرف منفی و افکار منفی خیلی بیشتره

بهشون بها نده وگرنه زمین گیرت میکنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
خودم از خودم متنفرم وگرنه از بقیه لحاظ پیشرفت کردم کنکور دانشگاه فرهنگیان قبول شدم اینا بحثش جداس حا ...

تویی که داری اینو یه مشکل میبینی

اولین باره تو عمرم یه دختر دیدم گیر بده به قدش دغدغه ش قدش باشه 

تا حالا دیدی قد کوتاه زنا جذابیتشون رو کم کنه؟ کیس های کمتری پیدا کنن؟ ازدواج بدی داشته باشن بخاطر کوتاه قدی شون؟

به خودت بیا دختر اینقدر بی اعتماد به نفس و ضعیف تباش

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
🙃دیگه هر ادمی رو خدا یجوری خلق کرده نمیشه کاری کرد

این درسته بله و عاص و خاص هم نیس 

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

اره منو دکل صدا میزدن راهنمایی دبیرستان بودنی چقددرر فک میکنن نمکن بعضیا چندشای....

من عاشق قدمم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم،  بازیگرای محبوبم هم اکثرا بالای ۱۷۰ هستن،ولی زیبایی کاملا نسبی و سلیقه ایه و برای این هم  اصلا گفتمش تو این تاپیک شاید یک گروه زیادی از آدما از قد بلند من حتی بدشون بیاد و نشونه زشتی من بدوننش

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

اونوقت جال اینه خواستگارم بود ردش کردم الان نامزد کرده

حرصش گرفته 

موندم چه طور اجازه میدی دستکاری روانی ت کنن

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️