2777
2789
چرا ی مرد باید نینی سایت بسازه

بچه پولدار بوده ساخته😆💔

ظهر قیامت بود توی یه تاپیک جات خالی،، دورازجونت هرچی گوشت تلخ بود حمله کرده بودن به من،، 😁

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
بچه پولدار بوده ساخته😆💔ظهر قیامت بود توی یه تاپیک جات خالی،، دورازجونت هرچی گوشت تلخ بود حمله کرده ...

😂😂😂😂اخه خب عجیبه ی مرد ی سایت زنونه بسازه من فکر کردم هنوز مدیریت میکنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😂😂😂😂اخه خب عجیبه ی مرد ی سایت زنونه بسازه من فکر کردم هنوز مدیریت میکنه

آره خب،ولی چه میشه کرد، کاری‌ام از دستمون برنمیاد متأسفانه 😁🔪

نهههه چندین سال پیش عوض شد

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

کاربرای مرد اینقدر رو مخ نیستن

که خانمایی که منتظرن یکچیزی بشه چاپلوسی کنن براشون رو مخن

حس میکنم این خانما از کمبود توجه رنج میبرن:/

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

من دکتر زنان و زایمان مرد تا به الان ندیدم

اتفاقا دکتر اول خانم بنده یه خانم بودن که بچه تو شکم مادر مرد برای بچه دوم زیر نظر یه متخصص اقا رفتن ما که جنوبیم ولی اگر شما تهران هستید برید بیمارستان صارم مهمترین بیمارستان زنان و زایمان کشور ببینید چندتا متخصص اقا انجا شاغلند

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید