خواهرای گلم همسر من اصلا آدم مذهبی نیست حتی نماز هم نمیخونه امروز رفته بودم خونه ی مادرم تا برگشتم شب شده بود دیدم همسرم گریه میکنه گفتم چی شده گفت امروز اون برنامه که تو میدیدی و من مسخره میکردم و دیدم و همینجوری با گریه میگفت خدا منو ببخشه.
آخه همسرم چندبار بهم گفته بود این برنامه دروغه و خود نظام بهشون گفته اینجوری بیان بگن.
بچه ها برنامه ی امروز زندگی پس از زندگی تکرارش کی هست؟؟؟؟
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
برابری رو باور نکن! کدوم مردی وقتی تو بری سر کار نصف کارهای خونه رو بی چون و چرا انجام میده؟! کدوم مردی وقتی تو زایمان کنی تربیت و درس و مشق بچه رو گردن میگیره؟! اگه نگران خرج هستی هم عرف و اجتماع میگه وظیفهٔ مرده هم خدایی که تو رو آفریده قبل از تو به این فکر کرده و اجرت المثل و نفقه و مهریه و شیریها و ... رو برای همین گذاشته . آزادی رو باور نکن ! آزادی ای که باعث میشه دخترها هرروز دم دستی تر بشن و حتی به مردها باج بدن تا شاید بیان خواستگاری و به ازدواج سفید هم راضی بشن در حالیکه قبلا دخترها انقدر ارزشمند بودن که یه مرد چند سال منتظر شنیدن جواب بله ازشون بمونه : هفت سال القصه بس آشفته بود ، با سگان کوی دختر خفته بود ، خدا برای اینکه تو دام این مردهای سودجو نیفتی حجاب رو گذاشته 🌸 مشکینه قوربان ابالفضل
نه عزیزم. من نه تو صدا سیما کار میکنم نه بلاگر هستم و نه پولی بهم دادن و نه کسی بهم گفته این تاپیک و بزنم و انشاالله اگر دروغ گفتم
اینارو، جوان مرگ بشم و عزیزم بمیره.
من نمیدونم چرا بعضی ها انقدر شکاک هستند البته من بهتون حق میدم چون خودن تو این سایت تبليغ دعانویس زیاد دیدم ولی من خدا گواهه یه خانم خانه دار هستم و برام فرقی نمیکنه کسی به این برنامه ايمان بیاره یا نیاره
تکرارشو فقط میدونم ۱ بامداد داره ادامه همون برنامه دیروزش بود فقط اقاعه رفت دقیق همه جارو نشون داد مشخصات داد جایی که هیچکس حق تردد نداره و اینا و همه گریشون گرفته بود حتی خود اقاعه ازینکه اینقدر دقیق یادشه و درست میگه
آره آخه جالبش اینجاست چند شبه پیش خواب پدرش و دیده میگه از بابام پرسیدم بابا اون دنیا وجود داره و بهشت و جهنم و برزخ هست میگه بابام گفته آره آرش به والله قسم همش هست و دونه دونه بابد جواب پس بدی