2777
2789
عنوان

پدر شوهر

413 بازدید | 21 پست

پدر شوهر و خانواده شوهر که هیچ حمایتی نمیکنن پسرشون رو که از پس هزینه های عروسی و موارد لازم برای تشکیل خانواده بر بیاد چیکار کنیم ؟ این در حالی هست که واسه بقیه بچه هاش کمک کرده مثلا ماشین خریده ،کار و شغل مهیا کرده همون تایم نزدیک ازدواجشون یا جشن رو هزینه داده و ....واقعا موهام سفید شده از دستشون ، نمی‌تونیم بریم سر زندگیمون ، پول نداریم ، هرروز هم گرونی بیشتر میشه ، تپش قلب دارم از ناراحتی

دعا کنید واسم برم سر زندگی خودم مستقل بشم 

عزیزم توقعات خودتو بیار پایین دوتایی دست ب دست هم بدین شروع کنین 

خانواده همسر من ن تنها کمکمون نبودن و نکردن ب خدا وبال گردنمون هم بودن کلی هزینه و بدهی برامون بالا اوردن از هیچ کس توقع نداشته باش

عزیزم توقعات خودتو بیار پایین دوتایی دست ب دست هم بدین شروع کنین خانواده همسر من ن تنها کمکمون نبودن ...

باور کن با توقع صفر داریم میریم جلو ، هیشکیم نداریم قرض بگیریم ازش حتی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر شوهر منم هزاری کمک نکرد و خیلیم بد اخلاقه بدترین ادم رو زمینه مردک کثیف بمیره یه شهرو شیرینی میدم به جا فاتجه گوه میریزم تو روحش...منو روانی کرد مشت مشت قرص اعصاب میخورم

عزیزم توقعات خودتو بیار پایین دوتایی دست ب دست هم بدین شروع کنین خانواده همسر من ن تنها کمکمون نبودن ...

کلا باباش خسیسه اما واسه بقیه بچه هاش واسه عروسیشون خرج کرده زیاد واسه ما یه ریال خرج نکرد و نمیکنه ، داره اما نمی‌خواد خرج کنه نه اینکه نداشته باشه ها

علنا فرق گذاشت بین بچه هاش ،واسه همشون مهیا کرد الا شوهر من 

پدر شوهر منم هزاری کمک نکرد و خیلیم بد اخلاقه بدترین ادم رو زمینه مردک کثیف بمیره یه شهرو شیرینی مید ...

من دارم دیوونه میشم بااین شرایط ، قرص که هیچی 

پدر شوهر منم هزاری کمک نکرد و خیلیم بد اخلاقه بدترین ادم رو زمینه مردک کثیف بمیره یه شهرو شیرینی مید ...

کلا باباش خسیسه اما واسه بقیه بچه هاش واسه عروسیشون خرج کرده زیاد واسه ما یه ریال خرج نکرد و نمیکنه ، داره اما نمی‌خواد خرج کنه نه اینکه نداشته باشه ها

کلا باباش خسیسه اما واسه بقیه بچه هاش واسه عروسیشون خرج کرده زیاد واسه ما یه ریال خرج نکرد و نمیکنه ...

درکتون میکنم برا ما هم همین اتفاق افتاد سالای پیش زمین فروخته بود برا عروسی دختر پسراش اما برا ما نکردن ۳ سال عقد موندم دریغ از ی سر سوزن کادو و عیدی کمک ک هیچی تازه همسر من خرج خونشون ومیداد و کمک خرجشون بود ب خاطر اونا عروسیمون عقب افتاد ب خاطر اونا کلی زیر بار قرض رفتیم همه طلاهای مجردیم پس اندازم پولام همه چیم از دستم رفت ن تنها تشکر نکردن تازه طلبکارم هستن 

ب درک دیگع مهم نیستن من زندگیمو ب سختی تا اینجا نگه داشتم 

عروسی نگیرین

لباس عرپس بپوش ارایشگاه برو و آتلیه عکس بنداز و برید سرخونه زندگیتون

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

عروسی نگیرین

لباس عروس بپوش ارایشگاه برو و آتلیه عکس بنداز و برید سرخونه زندگیتون

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

چی شد واسه اونا خرج کردن واسه شما نه؟شاید شما رفتاراتون درست نیست 

خب شما حداقل وسایل زندگی و خونوادت بخرن که جهاز پای عروس و وام ازدواج و بگیرین یه خونه اجاره کنین برین سر خونه زندگیتون حتما نباید سرویس طلا بخرین یا عروسی بگیرین که گلم

چی شد واسه اونا خرج کردن واسه شما نه؟شاید شما رفتاراتون درست نیست خب شما حداقل وسایل زندگی و خونوادت ...

از اول بین بچه هاش فرق میزاشته گویا