2777
2789
عنوان

اقا شوهرم چرا ب من شک داره

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 29 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی دیده ازت

ازوقتی دومادشون پیاو داد بهم و بهش گفتم

ب مادرش گفته بوذ ک پسره رو جم کنه اون مادره ام ماره افعی گفته بود زنت کرم داره ببین کجا چراغ سبزنشون داده 

ازاون ب بعذ بهم شک داره

چون ب قصد طلاق رفته بوذم

پس مقصرخودتی 

خواستی بقولی بگی همه دنبالم بودن تونبودی ببین تونباشی هستن 

حالام بشین جورشو بکش

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ن این ب رو نمیارهولی میریزه تو خوذش و بشدت اهل تلافیهمثلا شاید بره واقعا خیانت کنه بهمدراین حد بچگون ...

😐😐😐😐اوه اوه‌

نه نامزد من خیلییی شکاک بود به شدت 

میگفت زن داداشم خوب میگرده ما باید مراقب این باشیم‌که ابرومونو نبره خانواده مت ابروداره😐

بعد پیش پدر و مادرم از دروغ میگفت من میخواستم بی حجاب باشم و اونام باور نمیکردن ساکت میشد 

حتی تو‌مجالس زنونه هم باید پوشیده میبودم

میگفت تو گوشی بابان عکس نداشته باش ممکنه به نامحرم نشون بده 

پس مقصرخودتی خواستی بقولی بگی همه دنبالم بودن تونبودی ببین تونباشی هستن حالام بشین جورشو بکش

ن ن اصلا

دوستانه گفتم ک ازشون فاصله بگیره

چون شوهرم ی شدت سادس

رو اینایی ک بهم پیام داده بودن خیلی حساب باز کرده بود

منم گفتم حواسشو جم کنه نمیدونم چرا شک کرده بهم 

ن ن اصلادوستانه گفتم ک ازشون فاصله بگیرهچون شوهرم ی شدت سادسرو اینایی ک بهم پیام داده بودن خیلی حساب ...

اشتباه ترین کارممکنو کردی 

بعدشم کجاش سادس وقتی اهل تلافیه اونم بشدت والانمیدونم سادشو باور کنم یااهل تلافیشو 😕

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اشتباه ترین کارممکنو کردی بعدشم کجاش سادس وقتی اهل تلافیه اونم بشدت والانمیدونم سادشو باور کنم یااهل ...

ساده ازاین نظر ک زود گول میخوره با حرف

تلافیشم ک معلومه کینه شتریه دیگ 

چجوری موندی تو خانوادشون؟ مادرشوهرت نوبره بخدا

نترس همون ی بار رفتم برای طلاق ولی دیدم چقد پرروان من رفته بودم قهر ۱۰ روزی میشد

مادرشوهرم اومد خونمون گف دختر واس پسرمن زیاده

فکرشوکن!!!!!برگشتم ولی این سری همچین با سیاست دارم جلو میرم جرات نداره چیزی بگ بهم