2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی و مومن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 39 پست

متوجه‌ام، بی‌صبرانه می‌خوام بهت کمک کنم. این احساسات و افکاری که داری واقعا آزاردهنده‌ست. چند تا راهکار برات دارم که امیدوارم بهت کمک کنه:

1. طبیعت افکار:اول از همه، بدون که افکار مزاحم یه چیز طبیعی هستن. درواقع، خیلی‌ها این تجربه رو دارند و این نشونه این نیست که ایمان یا اعتقاداتت ضعیف شده. مهم اینه که به این افکار بها ندی.

2. عدم توجه به افکار: وقتی این افکار به ذهنت میان، سعی کن فقط از کنارشن رد بشی. بهشون فکر نکن و ذهن رو به چیزهای مثبت معطوف کن. مثلاً به یاد آوری خوبی‌ها و محبت‌ها از امام حسین یا زندگی‌ات فکر کن.

3. مشغول‌کردن ذهنت:افکارت رو با مطالعه، نماز، یا گوش دادن به سخنرانی‌های مذهبی پر کن. وقتی مشغول این کارها بشی، کمتر به افکار منفی توجه می‌کنی. می‌تونی در حین نماز به احساساتت توجه کنی و از خداوند کمک بخواهی.

4. گفت و گو با دوست: با کسی که بهش اعتماد داری، درباره احساساتت صحبت کن. ممکنه شنیدن تجربیات دیگران برات راحت‌تر باشه و کمکت کنه تا حس کنی تنها نیستی.

5. نوشتن احساسات:یه کاغذ بردار و احساسات و افکارت رو بنویس. نوشتن می‌تونه بهت آرامش بده و کمک کنه تا این افکار از ذهنت بیرون برن.

6. مشاوره:اگر احساس کردی این وضعیت ادامه‌دار شده و نمی‌تونی مدیریت کنی، یه مشاور خوب می‌تونه بهت کمک کنه. اون‌ها می‌تونن راهکارهای خاصی برات داشته باشند و کمکت کنن تا با این افکار کنار بیای.

7. دعا و ارتباط با خدا: در نهایت، همیشه دعا و ارتباط با خدا رو فراموش نکن. خدا همیشه نزدیکه و می‌تونه بهت آرامش بده.

امیدوارم این نکات بهت کمک کنه و حس بهتری پیدا کنی. یادت نره که همه ما در مسیر معنوی‌مون چالش داریم و مهم اینه که تلاش کنیم. اگر باز هم نیاز به صحبت داشتی، من اینجام.

من فقط گریه کردم دعا میکنم از خدا میخوام خلاصم کنه ازین افکار و حرفای چرتی که تو ذهنم میاد

دست خودمون نیست من هواسمو پرت میکنم اینجور مواقع 

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بفرمایید

قسمت امشب زندگی پس از زندگی بیست دقیقه دیگه شروع میشه یا امشب یا تکرارش ساعت دوازده و خورده ای صبح یا از تلوبین یا از کانالشون حتما نگاه کن خیلی این قسمتش حس خوبی داشت اثبات. بود

براتون اثر داشت ؟ چقدر بگم ؟ اره شنیدم استغفار خیلی خوبه

اره گلی سبک میشی 

هروز  زیاد بفرست بیشتر از ۱۰۰ تا اما بفرست و قطع نکن جواب میبینی

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

بیشتر ببینید
متوجه‌ام، بی‌صبرانه می‌خوام بهت کمک کنم. این احساسات و افکاری که داری واقعا آزاردهنده‌ست. چند تا راه ...

عزیزمم خیلی ممنونم از لطفت واقها حس میکنم راهکارهایی که گفتی قراره کمکم کنه 

اره حتما ، اتفاقا من اهل سخنرانی خیلی هستم ، سخنرانی حاج اقا پناهیان و استاد شجاعی و اینارو میزارم تو برنامه روزانه ام که گوش کنم 

گلی مرسی از توصیه هات الهی خیر ببینی

وردی های ذهن خیلی مهمه

اگه مدام مطالب اینجوری تو مجازی میبینی یا دوستایی داری که قبول ندارن و اعتقادی ندارن هم تاثیر میذاره

کتاب بخون و مطالعه رو ادامه بده

شبهه ها و جواب هاش رو بخون

تاریخ اسلام بخون

کلاس های عقیدتی شرکت کن یا ی فردی مثل استاد شجاعی رو که هم سایت دارن هم کانال دنبال کن و سخنرانی هاشون رو گوش بده.اپ تعالی هم خوبه، مخصوصا کلاس های اعتقادی اش.

هیچکس نسبت به اینکه ممکنه ی روزی نسبت به عقایدش متزلزل بشه مصون نیست

پس خودمون با دنبال کردن و مطالعه کردن در مورد اعتقاداتمون،مصون نگهداریم خودمون رو از خطاها و تزلزل ها

یکی از اساتید برنامه سمت خدا دراین زمینه میگفت هرموقع این حالات و افکار سراغ تون اومد لا اله الا الله زیاد بگین خیلی تاثیر داره

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید
قسمت امشب زندگی پس از زندگی بیست دقیقه دیگه شروع میشه یا امشب یا تکرارش ساعت دوازده و خورده ای صبح ی ...

اره عزیزم عصری دیدم بعضی دقایقش رو ، واقعا خیلی قشنگ بود 

وردی های ذهن خیلی مهمهاگه مدام مطالب اینجوری تو مجازی میبینی یا دوستایی داری که قبول ندارن و اعتقادی ...

اره واقعا دوستام ، همکار هام ، فامیلامون ۸۰ درصدشون بی اعتقادن انقدر هم که میگن

منم سریع میرم جواب شبهه اشون رو پیدا میکنم که برای خودم سوال نمونه ، مرسی از راهنماییت ، حتما یه توصیه هات عمل میکنم مرسی عزیزم